Загадковий Схід…

Розвиток міжнародних ділових відносин вимагає спеціальних знань щодо особливостей ведення бізнесу з підприємцями іноземних країні.
Особливу специфіку має бізнес в країнах Близького і Середньго Сходу,а також Північної Африки.
В планах Українсько-Арабської Діловоі Ради є проведення ряду практичних семінарських занять для украінських підприємців,які планують реалізовувати свої товари і послуги на арабських ринках.
Під час проведення цих заходів основний акцент буде зроблено на особливостях політико-правових і фінансових систем окремих країн, менеджменту,маркетингу і менталітету арабських підприємців.
Ці знання необхідні представникам украінських ділових кіл для встановлення контактів з арабським бізнесом та подальшого їх розвитку.
Без них неможливо налагодити взаємовигідні ділові відносини з арабськими підприємцями і успішно працювати на ринках країн Близького і Середнього Сходу.
В процесі підготовки до цих семінарів ми проводимо опитування представників украінських ділових кіл щодо їх практичних потреб і пріоритетів.
Ми із великим задоволенням приймаємо пропозиціі,зауваження і побажання усіх зацікавлених осіб,що у майбутньому дасть нам можливість більш якісно підготуватись до проведення занять і дати відповіді на запитання учасників наших практичних семінарів.
Олег Березюк,адвокат,Віце-президент Українсько-Арабської Ділової Ради

і