У Києві загинула працівниця посольства США

Жінку знайшли в непритомному стані з травмою голови. Вона померла в лікарні, повідомила поліція Києва.

Поліція Києва з’ясовує обставини, що призвели до смерті працівниці посольства США. Жінку в непритомному стані з травмою голови знайшли перехожі у лісопарковій зоні поблизу залізничних колій у Шевченківському районі столиці.

Постраждалу госпіталізували. Вона померла в лікарні. Під час огляду речей виявлено посвідчення співробітниці посольства США. Правоохоронці на місці події з’ясовують обставини інциденту і проводять слідчі дії, повідомила поліція Києва на своїй сторінці у Facebook у середу, 30 вересня.

“У результаті проведення невідкладних першочергових слідчих дій правоохоронці встановили, що до побиття жінки може бути причетний чоловік, якому на вигляд 30-40 років, зріст 190-200 см, одягнутий у чорні шорти, темно-сині кросівки та футболку, з темним волоссям (по боках коротко підстрижене). Тривають його пошуки”, – вказано в дописі.

У посольстві США в Україні підтвердили смерть американської громадянки із посольської спільноти в Києві і додали, що співробітники дипустанови працюють з українськими органами влади для встановлення обставин її смерті.

DW.COM

і