Сором і ганьба Зеленського та керівництва МО у зв'язку з загибеллю, у муках, морпіха Ярослава Журавля, мали продовження.

Як з'ясувалося, вимога присвоїти йому звання Героя України не обмежилася лише словами, і депутати від «ЄС» пішли офіційним шляхом. Звернення до спікера, через якого — звернення до Міністерства оборони.

А там, з посиланням на командування частини, яке «вивчило особисті заслуги та обставини загибелі», відповіли.

5f6a2c1d5e9e4.jpg

Суки, за цими обставинами спостерігала вся країна. Вся країна чула слова батька Ярослава Журавля під ОП, і його розповідь про те, як йому привезли чужий берет.

Зеленський мовчав, коли все це відбувалося, щоб не зірвати «перемир'я». Така ціна «перемир'я» . Зі свідчень відомо не тільки про те, що ССО готові були йти на порятунок, але й що сослуживці Журавля виходили у сіру зону йому на допомогу всупереч наказам.

Журавель, світла йому пам'ять, — це суд над Зеленським. Моральний суд і суд совісті.

І навіть після того, як минув час, влада все одно боїться роздратувати росіян. Бо Журавель, виходить, заплатив життям щоб не зірвати зустріч з Путіним, якою марить Зеленський, чи Єрмак, який йому нашіптує. І якої все одно не відбудеться. Він помер, бо Зеленський готовий прийняти в будь-якій кількості і з будь-якого боку, як актриса з німецьких порнофільмів.

Удостоєння Журавля найвищої нагороди було б хоча б якоюсь мірою подякою йому і його близьким. Чинний президент на таке не здатний. Він вбачає у цьому нагадування про свою ганьбу.

Але. Ярославу Журавлю все одно буде присвоєно звання Героя. Наступним, сьомим президентом України.

https://t.me/bulavkay