Пабат з “Перемоги Пальчевського” підкуповує столичних дітей дорогими іграшками, – блогерка

0

Депутат Київради Олександр Пабат перед місцевими виборами вирішив поставити в одному з дворів столиці маленьку дитячу гірку і роздати малечі тенісні ракетки

Фото: facebook.com/marina.danilukyarmolaeva

Про це повідомила блогерка Марина Данилюк-Єрмолаєва на своїй сторінці у Facebook, передає Depo.ua.

“Ось Святошинський район. Там Пальчевського представляє Олександр Пабат. І роблять вони те, що я вважаю дном політичного підкупу. Підкуповують дітей недешевими ракетками. Особливо гидкий прийом номер два — поставити маленьку гірку і наліпити на ній одразу морду Пабата і бренд Пальчевського”, – написала блогерка.

Вона застерігає киян бути обережними, адже Пальчевський — “заслана троянська коняка російської розвідки”.

Довідка: Олександр Пабат з 2015 року – депутат Київради VIII скликання (фракція “Солідарність”). Балотувався і був обраний у мажоритарному окрузі №88 у Святошинському районі від Блоку Петра Порошенка.

У 2010 році балотувався на пост президента України. Закінчив виборчі перегони з 15-м результатом серед 18 кандидатів, набравши менше 1% голосів.

Одружений, має двох синів.

З 24 травня 2013 року до нині – пенсіонер по інвалідності – незрячий, інвалід I групи. 2 лютого 2013 року в результаті необережного поводження з феєрверком Пабат втратив одне око і повністю осліп на друге.

Пабат – депутат Київради з 2002 року, він син колишнього заступника міністра аграрної промисловості України Віктора Пабата. У Пабата найбільший автопарк серед депутатського корпусу, і величезний (майже 500 м2) будинок, крім двох квартир. Хоча ніхто не розуміє, звідки у нього таке майно, якщо бізнесу у нього немає. Найбільш логічне пояснення – тісний зв’язок з олігархами (що він всіляко заперечує) і синхронне голосування. У нього теж повно гучних історій, пов’язаних зі спробами звільнити земельні ділянки під будівництво ТРЦ.

Залишити відповідь