Ахметов використовує Ляшка для посилення впливу у ВР – Бондаренко

Глава «Радикальної партії» Олег Ляшко представляє інтереси олігарха Ріната Ахметова, якого той підтримує на довиборах до Верховної Ради по округу №208.

Про це розповів у своєму відеосюжеті блогер Ярослав Бондаренко.

«Ахметова стає все більше і більше. І багато в чому саме Ахметов винен в тому, що ми отримали окуповану територію Донбасу. Якось непомітно цей олігарх отримує все більше важелів впливу. Це і уряд «міцного господарника», колишнього топ-менеджера СКМ Шмигаля, який є його стовідсотковим ставлеником… і куплена партія «Батьківщина» на чолі з «кремлівської зозуля» Тимошенко, є група Ахметова в «Слугу народу» – так званих людей Іллі Павлюка – контрабандиста, пов’язаного з Ігорем Калєтніком, який був «смотрящим» на митницею Януковича. А ще він вкладається в відомого популіста, на деякий час забутого нами – Олега Ляшка. Це ще один актив Ахметова, який він хоче повернути в Раду. Він – на сто відсотків людина Ахметова, відданий йому цілком і повністю», – розповів Ярослав Бондаренко.

За його інформацією, Ахметов на базі «Батьківщини» формує свою команду, яку хоче посилити «крикливим» Ляшком. Втім, як зазначає Бондаренко, лідер «Батьківщини» не захотіла брати до себе Олега Ляшка, і він фактично діє самостійно.

Бондаренко також нагадав, що останнім часом Ляшко у своєму маєтку, який займає більше 60 соток землі, в Козині вирішив побудувати велику альтанку і чотири нові господарські споруди. Ляшко, додає блогер, влаштував собі «натуральне Межигір’я на 78 гектарах заповідної землі урочища Бабка».

lenta.ua

Читайте також:  Сергей Коровченко - крымский сепаратист и спонсор «Батькивщины» в Прилуках угрожает убийством блогеру Стаху