На форумі “Слуг народу” в Запоріжжі помітили політтехнологів, обвинувачених у сепаратизмі

10 вересня в Запоріжжі пройшов форум “Кожен зможе”, організований партією “Слуга народу”. На заході були представлені кандидати в депутати, які будуть йти під флагманом партії в Запорізькій області.

На форумі одними з кураторів заходу були помічені політтехнологи Вартан Юмукян і Євген Матвейчук, які звинувачуються в замаху на суверенітет і цілісність України.

Вартан Юмукян і Євген Матвейчук на форумі "Кожен зможе" в Запоріжжі

На сьогоднішній день вони мають вплив на внутрішні події в Запорізькому обласному виборчому штабі партії “Слуга народу”. Наслідком їхньої діяльності стало те, що десятка кандидатів у депутати до обласної ради, які були представлені президенту Володимиру Зеленському 19.08 на з’їзді в Запоріжжі, кардинально відрізняється від тієї, яку висунули на форумі.

Вартан Юмукян у кулуарах форуму "Слуг народу" в Запоріжжі

Вартан Юмукян і Євген Матвейчук прославилися під час президентської передвиборчої кампанії в 2019 році, в якій фігурували як головні модератори та співорганізатори виборчої “піраміди”.

Євген Матвейчук на форумі "Кожен зможе" в Запоріжжі

21 лютого 2019 Служба безпеки України повідомила про викриття передвиборчої злочинної діяльності. СБУ стверджує, що ватажком виборчої піраміди є ексдепутат від партії “Батьківщина”. Під його керівництвом перебувало три координатори. Двома з них і були Вартан Юмукян і Євген Матвійчук.

Вартан Юмукян на форумі "Слуг народу" в Запоріжжі

Раніше Глава СБУ Іван Баканов відзначав, що зробить додаткові заходи, щоб протистояти втручанню Росії в місцеві вибори на території України.

Отже у виборчому штабі Слуги Народу в Запорізькій області працюють два політтехнолога Вартан Юмукян і Євген Матвійчук.

На президентських виборах брали участь у створенні виборчої піраміди, яку курує Батьківщина

Зараз вони працюють на Росію і роблять все, що б злити вибори на користь Оппоблока і ОПЗЖ.

Вчора на з’їзді в Запоріжжі весь час знаходились біля Губера Боговіна. Він просто не хоче помічати їх антипартійну діяльність.

Читайте також:  Володимир Назаренко - насилля та здирництво. Історія депутата Київради

Привів цих двох політтехнологів перший заступник Боговіна Іван Федоров, який буде йти на мери взагалі від іншої партії.