Поганому сценаристу граната заважає (відео)

Олександр Дедюхін

По сообщению птенцов Авакова, полтавский Рэмбо ехал на Киев, но вышел в Миргородском районе, который оказался Решетиловским, а застрелили в Опошне, где он сидел в пустом доме и ждал, пока туда в два часа ночи зайдет “начальник СРПП Зінківського відділення Гадяцького відділу поліції капітан поліції Гума” и сдастся в заложники, но снайпер был точен и застрелил Романа Скрипника, при этом ГБР уже открыло “провадження по статтях 365 (перевищення влади) і 115 (умисне вбивство)”.

И все это произошло уже после того, как “тырарист” “вчинив самогубство”, по словам ментов.

Это реально какой-то сюр. Постмодерн, бездарный сценарий и авакяновщина с хазановским акецентом.


Олена Монова

Я не є воєнним фахівцем і тим більше з вибухівки, тому не можу достеменно знати, чи можливо, коли при вибуху гранати одного розриває на шматки, а другий, що стояв впритул, за три секунди зй*бується так спритно, що в результаті не отримує жодної подряпини. Допускаю, що теоретично це можливо, особливо з урахуванням того, що все відбувалось в приміщенні, тому можна було встигнути заскочити в іншу кімнату, за стінку.

Справа, власне, не в цьому. А в тому, що після ефектного захоплення орлами Авакова автобуса в Луцьку, в якому на той момент були лише заручники, а терорист вже встиг вийти, почухати яйця, почитати про себе новини, потім здатись, пакуріть і аправіцца, будь-яка новина від поліції буде сприйматись скептично і братися на кпини.

Тому на місці пана Геращенко я би все-таки сказала, що на поліціянті одна подряпина є в наявності. Ну добре, дві подряпини.

P.S. Все відбувалося не в приміщенні, а на вулиці.


Alex Noinets

Так-таак, секундочку.

Тобто у нас тут терорист, який погрожує гранатою, гарантовано не жартує, має екстремальні навички і тиждень ховався, тобто, можливо, має спільників на території. Він погрожує життю поліцейських, і його знімає снайпер.

Увага, питання.

А ДЕ БМП, ДЕ СВІТЛОШУМОВА ГРАНАТА, ДЕ ГЕНЕРАЛ З ВОДОЮ, ДЕ КИРИЛО ТИМОШЕНКО, чому у нас в минулому випадку, коли всі профільні антитерор-специ казали, що треба знімати снайпером, ми бачили треш-шапіто зі світлошумовими гранатами, а в цьому випадку ми таки побачили снайпера? Що це за історія про сільського капітана Гуму, який відскочив від гранати, яка підірвалася через три секунди?

В якийсь із разів мусора нам пи*дять. В який?


Светлана Самборска

Насчет кукурузного террориста, разорванного в клочья точным снайперским гранато-выстрелом бравого аваковца.

Вот вы все нарекаете на дорогого АрсенБорисыча, не цените, а он, оказывается, вон какой большой души-то человек.

Неделю ведь ждали подходящего тела. Под насмешки, прикольчики, жабы. Ждали. А могли ведь просто взять да и подорвать кого-то лишнего, угу.


 

Автор