Транспорт: на землі, у воді й повітрі

Новини, аналітика, статті, фото та відео

Новий електровелосипед Triumph Trekker GT здатний проїхати 150 км на одній зарядці

Новий електровелосипед Triumph Trekker GT здатний проїхати 150 км на одній зарядці

Ветеран мотоіндустрії британська компанія Triumph випустила свій перший велосипед з електродвигуном. Модель Trekker GT з елегантним дизайном та потужною батареєю підходить і для поїздок по місту, і для прогулянок на природі.

Компанія Triumph Engineering випустила перший свій мотоцикл ще у 1902 році, але продавати велосипеди її засновник, емігрант з Німеччини Зігфрід Беттманн почав за десять років до того. У 1983 році компанія була оголошена банкрутом, а її назву та права на виробництво викупив бізнесмен Джон Блур. З того часу Triumph Motorcycles продовжує випускати мотоцикли в Англії.

Нещодавно Triumph Motorcycles вирішила повернутися до джерел - сконструювала електричний велосипед Trekker GT. Електробайк вийшов дуже стильний, з пізнаваним силуетом і досить витривалий, щоб задовольнити потреби любителів заміських прогулянок.

Triumph Trekker GT

Для моделі Trekker GT компанія зупинила свій вибір на комплектуючих Shimano: електродвигун Shimano DU-E6100 на 250 Вт із середнім крутним моментом 60 Н·м; акумулятор Shimano BT-8035 на 504 Вт·год, захований всередину алюмінієвої рами; 10-швидкісний перемикач Deore M6000; втулки, манетки, гідравлічні гальма та дисплей Shimano з дорожньою інформацією.

Triumph Trekker GTTriumph Trekker GT

Рама 6061 - власна запатентована розробка, як і підсідельний штир та гріпси на кінцях вузького і довгого керма. Крім цього електробайк оснащений 27,5-дюймовими колесами з ободами Alex Volar та шинами Schwalbe Energizer Green Guard, а передня вилка RockShox Paragon з ходом 65 мм відмінно допоможе згладити нерівності. Електровелосипед також має вбудовану світлодіодну фару спереду та червоний ліхтар ззаду.

Triumph Trekker GT

Комфортну їзду має забезпечити сідло Selle-Royal Vivo. У стандартну комплектацію також входить вбудований замок заднього колеса ABUS Pro-shield. І нарешті, як і слід було очікувати від британського електробайка, Trekker GT поставляється з встановленими повнорозмірними бризговиками та багажником.

Triumph Trekker GT

Заряду акумулятора повинно вистачити на поїздку близько 150 км. Важить електровелосипед Triumph Trekker GT 24 кілограми разом з батареєю, а ціна починається від $3750. Інформації ж про смарт-технології на кшталт GPS, системи стеження або мобільні додатки поки, на жаль, немає.

Triumph Trekker GT

З повним описом нового електровелосипеда Trekker GT ви можете ознайомитись на сайті Triumph Motorcycles.

Радійте життю та не забувайте поділитися прочитаним зі своїми друзями!


Останні публікації

Підпишись на новинки