Хто збудує Зелявуд?

Володимир Омелян

Якщо хтось забув, то 13 вересня 2019 року пан Президент презентував проект кіновиробництва в Києві і запросив Голлівуд знімати у нас.

Я так розумію, обшуками в центрі Довженка в четвер розпочали практичну реалізацію цього масштабного проекту – створення Зелявуду.

Від творців плодючих земель з пустелі, чорноморських і гірськолижних курортів, космодромів, державних авіаційних компаній і тисяч доріг…

Гіперлуп їм не подобався!

П.С. До речі, за даними державної служби зайнятості, в Україні офіційно зареєстровано 500 тис. безробітних.
Десь я цю цифру вже чув 😜


Віктор Трегубов

*вырезано*

Нет, ну серьезно. Они же просто нажимают на все кнопки в случайном порядке.

В России, например, любят вбрасывать бред в общество, чтобы внимание отвлечь.

А наши умельцы с детсткой непосредственностью вбрасывают бред сразу в реализацию. Такое впечатление, что наверх вылез очень самоуверенный восьмилетка, который пытается строить страну по комиксам. Небось, искренне удивился, когда узнал, что нельзя просто скомандовать снизить все цены и поднять все зарплаты.

Министерство космического развития. Три космодрома отечественных. Офис простых и простейших.

Вангую, скоро дойдут до обещаний построить новый город (привет, Лазика), обсуждения безусловного базового дохода и перехода на золотой стандарт валюты.

Не государство, а паблик в Одноклассниках.


У нас обшук поліції та СБУ.Вилучають документиUPD:з сьогоднішньою нашою заявою це не пов'язано. розслідують кримінальну справу за Актом ревізії ДАСУ

Опубліковано Ivan Kozlenko Четвер, 28 травня 2020 р.

Автор