Ненавидіти треба бідність, а не багатство

Mason Lemberg

В стрічці спливло лайно. Особина в дніщенському стилі намагається іронізувати про “міліони” (дослівно) Порошенка в контексті даних Форбсу.

Глянув в профіль – журналіст. “Міліони”, ага.

Що хотів сказати з цього приводу:

1) Це населення і буде жити в лайні, поки суспільну думку будуть формувати такі “журналісти”, які крім чорної пролетарської заздрості та лайна не здатні створювати в своєму житті нічого, навіть написати правильно слово “мільйон”.
Примітно, що ця вся заздрісна і дуже нерозумна люмпенота просто фонтанує пролетарською ненавистю до ЧЕСНО ЗАРОБЛЕНИХ статків Порошенка в той час, коли беня грабує державу, коли єрмак торгує посадами, коли йулі перераховують сумнівне бабло і т.д.
І я в даному випадку не про дебільні відмазки типу “подивіться на свою йулю”, я про те, що в цій країні є що з’ясовувати про вкрадені гроші, є кого ненавидіти, є що розслідувати, окрім легальних доходів легального бізнесу.

І поки суспільство не переварить і не виплюне це пролетарське сміття, яке власною інтелектуальною обмеженістю і здатністю лише продукувати заздрість і лайно отруює та руйнує суспільство, ми будемо жити погано, ми як країна розвиватись не будемо.

2) Якщо ви хочете змін в цій державі, які не можливі без зміни способу мислення, раз і назавжди запам’ятайте, що багатство – це не вирок, це не сором і не привід виправдовуватися, якщо воно здобуте легальним чином. І ніхто, навіть найупоротіші хейтери не запідозрять Пороха в тому, що за останній рік він здобув своє багатство нелегально.

Тому, будь-ласка, замість того, щоб розказувати про нетакий Форбс, змінюйте світогляд людей, їхнє бачення процесів, бо ця люмпенізація їх ні до чого доброго не приведе. Ненавидіти потрібно злодіїв, а не багатих. Ненавидіти треба бідність, а не багатство.

І це незалежно від того, чи правильні дані Форбсу чи ні.

Автор