5ed24edf2213c.jpg

Знаменитий стендап-комік та телеведучий Джей Лено присвятив випуск свого автомобільного телешоу на CNBC «Гараж Джея Лено» електричному пікапу Tesla Cybertruck. Ведучий попросив Ілона Маска забратися на дах електропікапа та дозволити йому проїхати на машині під землею.

Електричний пікап Tesla Cybertruck був вперше представлений публіці восени минулого року та викликав суперечливі почуття — одні захоплювалися сміливістю дизайну, іншим його зовнішній вигляд категорично не сподобався. Але судячи з усього, телеведучому CNBC Джею Лено Cybertruck явно припав до смаку.

В першу чергу глава Tesla Ілон Маск та головний дизайнер компанії Франц фон Хольцхаузен продемонстрували Лено кузов пікапа з від'їжджаючою сталевою кришкою багажника. На запитання ведучого, чи достатньо вона міцна, Маск виліз на неї та сказав, що всередині без остраху можна перевозити крихкі предмети.

Потім Лено сів за кермо, зазначив, що в салоні просторо і світло, а також погодився з Маском в тому, що краще мати куленепробивне скло, «тому що це круто». А потім пікап спустився в тестовий тунель під Лос-Анджелесом, який проклала Boring Company — ще одна компанія Маска. Один його кінець починається прямо на паркінгу штаб-квартири Tesla, а інший виходить назовні за 3,2 кілометра.


Випуск знімали в січні, коли Маск ще збирався на 3% зменшити габарити Cybertruck. Але судячи з останньої інформації, Ілон Маск та головний дизайнер вирішили цього не робити. А для охочих отримати машину трохи менше, компанія планує зробити інший, більш компактний пікап.

Джерело