20 березня президент Зеленський у своєму відеозверненні зробив низку заяв щодо боротьби з коронавірусом. Він зокрема оголосив, що протягом 48 годин до України прибудуть 10 мільйонів тестів.

Більше ніж два місяці тому Зеленський пообіцяв 10 мільйонів тестів українцям, які мали б бути розподілені по всім регіонам. Давав на це дві доби.

Станом на 28 травня в Україні було зроблено лише близько 323 тисяч тестів. Україна як і раніше сильно відстає від більшості країн за цим показником, про що сказано так багато. Ми не володіємо картиною поширення коронавірусу, та питання не лише в цьому.

У повідомленні про спалах цієї інфекції серед персоналу в лікарні швидкої допомоги Києва за 28 травня йшлося про те, що медики, які захворіли, самі мусили подбати про те, щоб пройти тестування. Держава не забезпечила такої можливості. Як вона не забезпечила їх і захисними костюмами, які лікарі мали здобувати самостійно.

Захоплююсь Зеленським в його здатності так велично струшувати повітря. 10 мільйонів тестів — нате вам! Мир — є! Економіка проїхала обличчям по асфальту, але росте! І т.д.

Можливо ми не розуміємо, і все що відбувається в голові у Зеленського автоматично стає реальністю?

Порошенко ось закупив 31 тисячу швейцарських тестів на антитіла. І не тільки він, в цей процес включалося багато людей в регіонах. Може навіть і мер Черкас, якого Зе обізвав бандитом і питав про те, що той зробив для боротьби з пандемією, теж щось мудрував.

Але де все це, і де 10 мільйонів!!! Все таки верзти маячню дивлячись в очі мільйонам, обіцяти нездійсненне, видавати чужі результати за свої — в цьому питанні пальма першості однозначно за Володимиром Олександровичем.

Є одне побоювання. Чи не переплутає він одного дня свою вигадану реальність з дійсною?

І у що обійдеться країні брехун?

https://t.me/bulavkay