Артем Семенихін та його співмешканка Олена Сердюк намагаються уникнути відповідальності за наклеп

Сьогодні, 21 травня, Сумський апеляційний суд мав розглянути справу за позовом нардепа Ігоря Молотка до міського голови Конотопу Артема Семеніхіна та депутатки Сумської обласної ради Олени Сердюк. Та через відсутність відомостей про повідомлення належним чином Артема Семеніхіна про час і місце судового засідання засідання відклали. Наступне призначили на 11 годину 25 червня.

Нагадаємо: нардеп Ігор Молоток звернувся до Конотопського міськрайонного суду за захистом честі, гідності та ділової репутації. Тоді Конотопський суд цей позов задовольнив. Мова йшла про дописи Семеніхіна і Сердюк у Фейсбуці, оприлюднені після побиття Семеніхіна влітку минулого року. Тоді і конотопський мер, і депутатка облради заявляли, що до побиття може бути причетний Ігор Молоток. Суд першої інстанції зобов’язав їх оприлюднити спростування, так як визнав цю інформацію недостовірною. На рішення суду першої інстанції була подана апеляція.

Додайте свій відгук

Next Post

Куди поділися мільярди, виділені на боротьбу з COVID-19

Ср Чер 3 , 2020
Шістдесят мільярдів, які були виділені на боротьбу з коронавірусом, поділись невідомо куди. Переглядів: 3 562 Читайте також:Бурштинова справа. Чому її розгляд рекордно гальмується?Лишили права бути адвокатом: скандального Черезова позбавили ліцензіїОКСЮТА ТАРАС ГРИГОРОВИЧ. БЕЗДАРНІСТЬ І КАР’ЄРИЗМ СУДДІ КОРУПЦІОНЕРАНАБУ повідомило про підозру ще 7 особам у справі заволодіння ₴1,2 млрд. "ВіЕйБі Банку"Інтерметалпласт - […]