Зрада не відбулась. Розходимося…

Washington Post: Editorial Board. «No, there’s still no Biden-Ukraine scandal»


Юрій Бірюков

Редакционная статья The Washington Post.

Не блог чей-то, не авторская колонка. Именно “редакционная статья”.

Понимаете, в нашей стране “дикой журналистики” это не очень внятно и понятно. Но когда редколлегия газеты с полуторавековой историей что-то подписывает – все выверено, все проверено, все перепроверено.

Редакционная статья The Washington Post.

В ней черным по белому – нет, ребята, в разговорах Порошенко и Байдена “зрады” нет.

Понимаете, в нашей стране “дикой политики” это не очень внятно и понятно. Это в предыдущие пять лет Порошенко добивался двухпартийной поддержки в США. Not any more, folks. Наши новые власти решили вклиниться в выборы президента США.

Но “зрады” нет. Ее и быть не могло. Именно об этом написано в редакционной статье The Washington Post.


Ігор Артюшенко

У найвпливовішому виданні столиці США “Вашингтон Пост” вийшла редакційна стаття, яка звинуватила Зеленського у втручанні в вибори президента та в розповсюдженні російських фейків.

Газета попереджає, що Зеленський ризикує дипломатичними взаємовідносинами зі Сполученими Штатами Америки та може зруйнувати мости, які вибудовувалися не одне десятиріччя.

Зеленський зрадів, що йому підкинули щось, пов’язане з Петром Порошенком, та одразу, не думаючи стратегічно, проковтнув російську наживку та заявив про “державну зраду”.

Через свій дилетантизм та недолугість він ризикнув зруйнувати не власні взаємовідносини, а дипломатичні стосунки між країнами, що призведе до великої шкоди українській державі.

В Америці вже не сміються з Зеленського: в одному рядку пишуть слово “скандал” та Україна. Ціна таких необдуманих кроків — знищення іміджу країни.