СOVID-19 лікарі ПОВИННІ вказувати причиною смерті в усіх випадках, де вони ПРИПУСКАЮТЬ

Ну, ладно, мы не привыкли отступать и раз уж называть вещи своими именами, то пойдем по фактам.
Интересная пошла тенденция. Если у больного хоть чем-нибудь обнаружили положительный тест на коронавирус, то в причины смерти вносится коронавирус. Повторяем опыт Италии. Хорошо.
Теперь понятно, почему у нас трупы с положительным тестом даже не будут вскрывать, а сразу в мешок.
Не важно, что умер от инсульта и легкое течение коронавируса или вообще бессимптомное – есть коронавирус, значит от него и умер.
Вот вам эти “ужасные” тысяча смертей в Америке и “Трамп бьет тревогу”.

“Нові датовані 24.03.2020 правила кодування причин смерті на офіційному сайті американського Центру контролю захворювань.

https://bit.ly/2JzzLOd

В четвертому абзаці можна прочитати, що ВОЗ запровадив два нових кода для смертей “від коронавірусу COVID-19”:
U07.1 та U07.2
Другий – спеціально для тих випадків, де лабораторний аналіз НЕ проводили, або він НЕ показав коронавірусу, але лікар по “клінічним чи епідеміологічним ознакам” таки вирішив, що це було воно.

Далі вказується, що американський Національний центр статистики здоров’я навіть до такої деталізації вдаватись не планує.

В останньому абзаці автори інструкції спеціально виділили жирним шрифтом, що коронавірус COVID-19 американські лікарі ПОВИННІ вказувати причиною смерті в усіх випадках, де вони ПРИПУСКАЮТЬ, що він викликав АБО СПРИЯВ смерті.

В кінці спеціально додається, що якщо смерті крім коронавірусу також “сприяло” хронічне обструктивне захворювання легень або астма, то про їх наявність можна скромно вказати в другому додатку.
Але причиною смерті таки має бути COVID-19″ (Захар Мілютін).

Natalya Nikolaeva

MIXADVERT

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.