Дружині слідчого Шевцова подарували 600 метрів в центрі Києва, які є речовим доказом у кримінальній справі, – ICTV

Дружина слідчого Нацполіціі Євгена Шевцова отримала в подарунок нерухомість, що є речовим доказом у справі, яку розслідував її чоловік.

Про це йдеться в програмі “Надзвичайні новини” на телеканалі ICTV.

Як з’ясували журналісти, майно – 600-метрове нежитлове приміщення в центрі столиці – було отримано Шевцовою в той момент, коли на нього було накладено арешт, який пізніше був незаконно знятий за допомогою злочинного угруповання хакерів.

“Цю справу розслідує управління, в якому працює Шевцов. І уявіть: саме його дружина отримує в подарунок той офіс, який фактично є речовим доказом”, – стверджує автор.

У сюжеті наводиться коментар відомого журналіста Сергія Іванова, який також вважає, що нерухомість була отримана дружиною поліцейського незаконно.

“Коли дружина чиновника отримує право власності на майно, яке навіть якщо просто здавати в оренду, воно може до півмільйона на місяць приносити, і набуває це абсолютно незрозумілим шляхом, нічого не пояснюючи при цьому, то, як на мене, є всі підстави для відкриття кримінального провадження”, – вважає Іванов.

Це справа зацікавила і депутатів: нардеп Олександра Устинова зібрала 50 підписів під зверненням до міністра МВС Арсена Авакова з закликом розслідувати діяльність Шевцова. У відповідь поліцейський вибухнув публічними образами на її адресу. Тим часом журналісти і депутати, які поставили свої підписи під зверненням до Арсена Авакова, пообіцяли і далі тримати цю справу на контролі. Так, Олександра Устинова планує викликати Шевцова на найближче засідання комітету Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності.

Нагадаємо, студія журналістських розслідувань BIHUS.info опублікувала розслідування, присвячене майну дружини Євгена Шевцова – Олені Шевцовій-Дегрик. Журналісти з’ясували, що в 2016 році їй було подаровано нежитлове приміщення площею 587 кв. м за адресою: вул. Шота Руставелі, 16, м Київ. Раніше воно належало бізнесмену Олексію Кікірешку, колишньому президенту футбольного клубу “Арсенал Київ”. Але нерухомість була арештована через непогашені банківські кредити Кікірешка. Потім хакери, зламавши комп’ютери приватних нотаріусів, зняли з нього арешт, після чого воно змінило кількох власників і опинилося у власності сім’ї Шевцових.

Додайте свій відгук

Next Post

В Минске подписаны договоренности о признании субъектности «Л/ДНР»

Пт Бер 13 , 2020
В Минске подписаны договоренности о создании органа, которым фиксируется субъектность ОРДЛО, а РФ в статусе гаранта-наблюдателя, оказалась наравне с ФРГ, Францией и ОБСЕ, сообщает ZN.ua. Переглядів: 4 797 Читайте також:Шевцова (Дегрік) програла суд виданню Mind який розслідував її зв'язок з Росією та фінансові махінаціїЯк вибрати комерційну нерухомістьЗлочинний IBOX BANK Шевцової (Дегрік) позбавили ліцензії та ліквідують, але "ігорна мафія" в […]