Нинішні – це вороги України

Джон Смит

Цинічні, підлі, жорстокі і безжальні.

Але їм вистачить хитрості ніколи не відкрити своє справжнє обличчя. Вони до останнього будуть ховати ненависть до нас за улибочками, коли треба, вибачаться, коли треба, скажуть, що їх не так зрозуміли. А коли треба, крикнуть “Слава Україні” та гімн заспівають.

Їхня мета – правити нами. Для цього їм потрібне замість українців денаціоналізоване бидло, яким вони зможуть легко поганяти прутиком. А всі українці, хто не слимаки, заважають їм в цьому. Саме за це вони таких ненавидять.

Їхня зброя – дружба. Така дружба, коли вони завжди пам’ятають, що вони нам не друзі, а ти, як дурник, дружиш.

Через це в їхніх союзниках проти українців завжди будуть малороси. Доки цей кагал не обдере малоросів до липки, очі в малоросів не відкриються. Малороси люблять дружити. А принципи на хліб не намажеш.

* * *

Попередня була погана влада. Нє, ну так наче нормальні, дипломатія, питань нема, від Росії захищали. Але ж там був Свинарчук. Він крав. Рік, правда, пройшов, а це ніяк не довели, але то таке. А ще там був Пашинський. Ви подивіться, яка у нього морда некрасіва. А ще в поганій владі був Юла Генплокулол. Він картавив смішно. Тому влада була погана. Був у ній Кононенко. Цей просто поганий. Ну а очолював цю владу найгірший Порошенко з Рошеном, ви прєдставляєтє: в пайок баєвіков на Данбасє входят канфєти Рашен!

А тепер прийшла нова, хороша влада. І кого ж ми в ній бачимо?

Один слуга – гвалтівник по малолітці. Одразу видно: нова, гарна влада, з чесними людьми, що не гидують тиснути руку такому покидьку. Другий слуга наймає проституток прямо в залі ВР. У третього – 20 квартир на чесній журналістиці і мама любіт биструю єзду. Нєт нікакого крізіса, оні просто 3,14дят наши бабкі. Новий Генпрокурор – для президента “он 100% мой чєловек” з дітьми і дружиною громадянами Франції. Хороша влада. Голова Офісу Президента – рєшала олігарха. А змінив його на цій посаді адвокат Єфремова, який на плівках Труби втручався у правосуддя на стороні свого клієнта. Нові принципи української політики. Досить кумівства! Тому заступник спікера протягне свого братішку в Раду, а помічника братішки – на посаду голови Хмельницької ОДА. Ну а голова фракції слуг пропонує дати воду в Крим. Це дрібниці. Прем’єр – просто якийсь клоун на самокаті нізвідки, і сам це розуміє. Ну і потерпілий Президент. Найвеличніший лідер сучасності. 8 разів відпочивав за півроку.

Насправді всі 5 років ворожа пропаганда точково била по певних людях, щоб демонізувати їх в очах суспільства. Мізки населення оброблялися методично і наполегливо.

І населення на виборах змінило владу на збоченців, наркоманів, шарамиг і ледарів. Хоч би гірші, але інші.
Тепер вони відводять військо, погоджуються на вибори під окупацією і дозволяють собі розмовляти про поставки води в Крим. До речі, дві платіжки за газ не забудьте заплатити. Там штрафи.

Ось як працює ворожа пропаганда. Самі ключі від фортеці ворогу винесли.

П.С. Вчора Фейсбук зробив заяву, що видалив зрадоботсько-зелефільскі акаунти, що управлялися російською розвідкою. Так, кстатє.

Фото © Delo.ua

Автор