Новини

Уряд Гончарука демонструє повний дилетантизм в усіх питаннях – Фріз

Уряд прем’єр-міністра Олексія Гончарука демонструє абсолютний дилетантизм в усіх сферах, зокрема в економіці.

Про це в ефірі “Прямого” сказала народний депутат фракції “Європейська Солідарність” Ірина Фріз.

“Ніхто свідомо не підставляв пана Гончарука. Це дилетантизм, який демонструє уряд у всіх своїх рішеннях. Міністр економіки заявляє, що він дебіл. Публічно заявляє. Прикольно, так? Прем’єр-міністр у нас профан в економіці. Я перепрошую, але він такий самий профан і в юриспруденції. А не лише стосовно того, кому він писав заяву про своє звільнення. Ті нормативні акти, які виходять від Кабміну і які розглядає сьогодні парламент – це нонсенс. Це те, що насправді вбиває нашу економіку і нашого національного виробника. Яку сповідує цінність прем’єр, який бреше, який нічого не розуміє в економіці і який продовжує займати цю посаду? Напевно, не для того, щоб Україна розвивалася”, – сказала депутат.

Нагадаємо, Deutsche Bahn спростував заяву прем’єр-міністра України Олексія Гончарука про передачу їм в управління “Укрзалізниці” на 10 років.

Ввечері 15 січня в з’явилось аудіо, де нібито прем’єр-міністр Олексій Гончарук нібито говорить, що президент Володимир Зеленський не розуміє економічних процесів в країні.

“УХАНДОХАЛИ” ЕКОНОМІКУ: У МЕРЕЖІ З’ЯВИЛАСЬ ДРУГА ЧАСТИНА ЗАПИСУ З НАРАДИ У ГОНЧАРУКА

Нагадаємо, 17 січня Олексій Гончарук написав заяву про звільнення з посади прем’єр-міністра.

Також слідкуйте за “Прямим” у FacebookTwitterTelegram та Instagram.