Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Віддав життя за Україну: в Білій Церкві попрощалися з воїном 72 бригади (Відео)
Віддав життя за Україну: в Білій Церкві попрощалися з воїном 72 бригади (Відео)
Середа 22 Січня, 2020

22 січня у Білій Церкві попрощались із загиблим Героєм – учасником ООС. У цей день в місті оголошено День жалоби.

Закусило Валерій Васильович 27 жовтня 1987 року народження, загинув в бою за Україну 18 січня 2020 року – внаслідок поранення несумісного з життям під час обстрілу поблизу населеного пункту Новозванівка Попаснянського району Луганської області під час виконання своїх службових обов’язків. У героя залишилась дружина Надія доньки Анжеліна та Адель.

Прощання із загиблим відбулось 22 січня біля стели Героям Небесної Сотні. 

Проводимо в останню путь героя, справжнього чоловіка, який пішов захищати кожного з нас, щоб ми могли сьогодні спокійно працювати, жити, працювати, народжувати дітей, щоб діти наші вчились у школі і ходили до садочків, – зазначив мер Геннадій Дикий.

Поховали військовослужбовця, старшого солдата на «Алеї Слави» кладовища «Сухий Яр».

Згідно із рішенням 22 січня 2020 року в місті Біла Церква оголошено днем жалоби. На знак скорботи за загиблим, на будівлях і спорудах органів державної виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій міста має бути приспущений Державний Прапор України з чорною стрічкою. Цього ж дня буде обмежено проведення розважально-концертних заходів на території міста. На ринках, у закладах торгівлі та ресторанного господарства, в громадському транспорті заборонено звучання розважальної музики.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors