“Зеленський — це помилка українського народу!”: Москаль з гучною заявою

“Зеленський — це помилка українського народу!”, — каже Геннадій Москаль. І порівнює нинішнього президента з Ющенком, нібито вони дуже схожі.

Із політичного закулісся: Москаль розповів нам, як Ющенко часом збирав губернаторів і вів монологи, де казав їм, нібито всіх їх “знайшов на помийнику”. Чому він опинився у списку НУНС насправді та як організовувалась політика в ті часи — дивіться у розмові Danylo Mokryk з Геннадієм Москалем:

Як думаєте, чи схожий Зеленський на попередніх президентів?

Геннадій Москаль — український політик, голова Закарпатської обласної державної адміністрації, український політик та правник, генерал-лейтенант міліції, кандидат юридичних наук (2002), доцент (2005), Народний депутат України від фракції партії «Батьківщина».

У 2011–2013 входив до складу політичної партії «Фронт Змін», однак після її вливання до «Батьківщини» перейшов із іншими однопартійцями до нової партії, отримавши місце у політичній раді «Батьківщини». З 2007 Народний депутат України VI та VII скликань, з грудня 2012 перший заступник голови комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією.

Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації з 5 березня 2015. З 15 липня 2015-го по 11 червня 2019-го — знову голова Закарпатської ОДА.

За матеріалами зі сторінки BIHUS.info

MIXADVERT