Це реванш, не тіште себе ілюзіями

Володимир Ар’єв

Я так розумію, серед всіх юристів України не знайшлося кращого кандидата на заступника директора ДБР ніж адвокат Януковича.

І, звісно, немає ніякого конфлікту інтересів між переданим в ДБР розслідуванням злочинів проти Майдану і захистом Януковича, ага! В.о. директорки ДБР Венедиктовій і конкурсній комісії, які цього не побачили, напевно, треба ще раз прочитати профільну літературу про означення конфлікту інтересів або десь совісті позичити.

Деталі за лінком.

Отже, в ДБР відверто заводять людей команди Януковича і Портнова. Тому не дивуйтеся, що їхніх соратників звільняють, в тюрми йдуть бойові генерали, офіцери, бійці та волонтери, а журналісти стають «бидлом», і мінкульт розробляє закони про «дезінформацію» в стилі РФ.

Це реванш, не тіште себе ілюзіями.


Андрій Шор

Поздравляю.

В Государственном бюро расследований не усматривают препятствий в том, чтобы доверить адвокату Януковича Александру Бабикову аудит дел Майдана.

Как объяснила родственникам погибших глава ГБР Ирина Венедиктова, конкурсная комиссия не обнаружила у Бабикова конфликта интересов, пишет Цензор.НЕТ со ссылкой на Голос Америки. По ее словам, в случае рекомендации конкурсной комиссией при условии прохождения спецпроверки он будет назначен.

На сайте компании Aver Lex в сообщении о решении Бабикова перейти на государственную службу отмечается, что он “специализировался на защите сотрудников правоохранительных органов по коррупционным делам и по делам, совершенным организованными преступными группами”.


Anton Senenko

Дуже погано, коли поганим речам перестаєш дивуватися.
От і зараз дикість призначення адвоката Януковича заступником директора ДБР з перспективою керування ним розслідуванням справ Майдану не виглядає якоюсь надзвичайною дикістю.

Просто різнокольорова театральна завіса, перед якою виступають клоуни, розважаючи публіку, припіднялася ще на кілька сантиметрів.
Ось клоуни провели конкурс заступників Директора ДБР.
Все, як обіцяли, “прозоро” і “чесно”: час подання на конкурс – три робочих дні з 28 грудня по 3 січня.
Ви щось про нього чули?
І я – ні.

Що ще в арсеналі розваг?
Страшні “зливи” інсайдів із Кабміну про Президента?
Одкровення про зарплати топ-чиновників?

А що за завісою?
Економічний прорив?

Згадується класика про “за сірими завжди приходять чорні”.
Тільки у нас чорні прийдуть за різнокольоровими клоунами.
Хай я помилюся.

Вибачте.

Автор