Олег Тягнибок: Кілька думок щодо «плівок Гончарука»

16 Січня 2020

Чергова ганьба для країни. Тепер увесь світ зрозуміє, як вони роблять «реформи», як «служать народу» і чому ховаються від людей, закриваючи урядові засідання.

Провал за провалом, брехня за брехнею. І все язиком, а не мовою. Немає ані розуму, ані совісті.  Просто тупо деруть у свої кишені з бюджету.

Біда не в тім, у кого з них у голові найбільше свище вітер лютий. Все було очевидно ще перед виборами. Біда у тім, що країну вони довели до дефолту.

У розмові міністри визнають: з бюджетом у них – катастрофа. Доходів немає, економічного росту немає. Є діра в 50 мільярдів гривень і загроза, що буде ще гірше. Без зарплат, без пенсій, без субсидій. Із дуже реальним соціяльним вибухом.

І при цьому всі вони говорять про форму, а не про зміст! Зеленого поняття не мають, у чому причина проблем, і не збираються ніяк їх вирішувати. Думають лише про одне: як вчергове обманути суспільство. Як втриматись у кріслах і продовжити набивати власні кишені.

А Гончаруку після всього ще й вистачає нахабності заявляти, що то він так «бореться зі старими схемами». «Наша команда працює над тим, щоби кожен українець відчув реальні зміни…» Ще вчора ввечері кожен українець почув, як ви безбожно брешете.

Олег Тягнибок, Голова ВО «Свобода»

Контакти