Значення має все!

 

Значення має все, що маємо і що діється навколо. І про це знають і говорять…

Коли на президента та його нібито гарну промову посипався град критики, я уважно подивися запис. Кінцівка промови мені  одразу не сподобалася, а з другого разу ще більше. При цьому слід візначити, що чисто зовні крім ложечки дьогтю для українців привітання виглядало гарно. Але в кінці жирна не крапка, а просто пляма – “немає значеня”… чи раб чи нє… Чи дозволяють тобі користуватися рідною українською мовою? Що як і де пофарбоване та в які кольори, і як його хтось замість тебе назвав… вулицю або навіть ціле місто.

Часто порівнює спільні риси двох держав – Ізраїлю та України. Євреї чи то жиди(отут дісно  немає значення) та українці, яких їх колонізатори москалі назвали хохлами та малоросами, так меншевартістно, немали віками своєї держави. Обидві нації боролися за власну мову… Євреї, мову яких практично  не забороняли, героїчно її відродили, поновили і зробили державною. Те ж саме зробили  українці, але через чисельні заборони.

Обидві держави нині, хто  набагато довше, а хто менше воює з немиролюбивим сусідом та одночасно розбудовує власну незалежну державу. В Ізраїлі, я, здається не помилюся стверджувати, є великою крамолою кому завгодно,а президентові тим паче виголосити, що “мова немає значення”. Так само не можна пройтися проспектом Адольфа Гітлера, або призначити дівчині побачення біля пам’ятника Гебельсу…

Після всього зазначеного вище, нібито спірного, але насправді однозначно  для згаданих націй, що  варто підняти келихи за те, що все має значення, та за спражніх українців та євреїв!!!

Інші про те, що трапилося під  новий 2020 рік в Україні говорять більше і гнівніше. Я просто на  прикладі двох націй роблю свої висноки. І українцям, і євреям не варто бути бадужими ні до чого свого  власного, і бути твердо переконаними, що нетерпина до інших націй Москва – нам не указ!

Подевіться відеоролик на підтвердження.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=109&v=h2dquSAHB_0&feature=emb_logo

Іронія долі, що ролик на захист всього  українського  записаний москальською мовою…   Так вже понівечили нас москалі за століття колонізації.  А ще, це мабуть, щоб і ті неуки на Росії зрозуміли  нашу українську точку зору.

і

цікаве