Поділитись:

Зеленський пустив у Київ співака, який виступав у Криму і назвав його "спірним"

Понеділок, 06 січня 2020, 05:47
Зеленський пустив у Київ співака, який виступав у Криму і назвав його

Шведський співак Dr. Alban, якому було заборонено в'їзд в Україну після концерту в анексованому Криму, виступив у шоу "Вечірній квартал". 

За словами співака, йому вдалося потрапити в Україну після "втручання президента" Володимира Зеленського.

"Мені було заборонено в'їзд в Україну через мого минулого шоу на спірному острові Крим. Із втручанням президента я зміг потрапити в Україну. Дуже хороша прогулянка в Києві з президентом у натовпі", – написав співак у своєму Instagram, передає LB.ua.

Зеленський пустив у Київ співака, який виступав у Криму і назвав його

Скандал, який розгорівся щодо ситуації зі сприянням президента "вибраним" людям прокоментувала особисто шеф-редакторка видання Соня Кошкіна на своїй сторінці у Facebook.

"1. Президент у нас сам вирішує, хто закон порушував, а хто – ні. Кому в'їжджати в країну не можна, а кому – велкам.
Не СБУ, не Держприкордонслужба, але глава держави.
Особисто. Мабуть, нема важливіших питань.

2. Які закони України Президент сам в такому випадку порушує? Питання відкрите.

3. Чим він відрізняється – такою своєю поведінкою – від Порошенка, який, свого часу, нагинав податкову, щоб та ганяла неугодного гаранту Савіка Шустера (громадянина Італії, його таки позбавили тоді права на роботу і він змушений був покинути Україну)?
Та нічим не відрізняється, що там, що там – ручне управління незалежними органами, а значить всі передвиборчі обіцянки – фейк.
(Ремарка спеціально для натхненних любителів ПОП, які тут же взялися волати «що при Порошенко такого не було». Було. І навіть похлєще).

4. Чим був такий важливий цей Dr.Alban, щоб через нього так підставлятися? Прямо концерт новорічний без нього би не відбувся? От прямо зовсім неможливо?

5. «Спірний острів Крим». Цим все сказано. Що острів, що півострів, що архіпелаг. Ага. Спірний.
Ну, я розумію, звичайно, що йому цей Крим до одного місця. Як і кількість загиблих в результаті російської агресії.
Він «просто артист», «несе своє мистецтво людям», «а люди всюди однакові». Але іноді корисно думати головою перед тим, як щось писати і постити фоточки з президентом (без різниці, якої країни).

6. І останнє. Якщо навіть ручне управління, хотілося б розуміти критерії. Чому Лоліті не можна? Лободі, Повалій, Ані Лорак, а Dr.Alban можна?
Так давайте і Пореченкову дозволимо. Хороший же хлопець, так жваво в «Ліквідації» зіграв. Одеса-мама, всі діла.
А те, що по наших позиціях стріляв в Донецькому аеропорту, так це ж він по приколу. Несерйозно. Дали автомат, ось і постріляв. І взагалі він в касці «Преса» був, так що нічого з нього не візьмеш.

... Мораль цієї байки сформулював ще Вінстон Черчиль: «Якщо країна, вибираючи між війною і ганьбою, вибирає ганьбу, вона отримує і війну, і ганьбу»

Ця «культурна дипломатія» лише здається «невинною», насправді – зброя, страшніша мінометів. Просто не всі це розуміють. А потім дивуються. Але яка різниця ...", – написала Соня Кошкіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів