Новини

Росія як ворог зникла з радарів, як і стратегія української влади – ексміністр про підсумки президентства Зеленського

Росія як ворог зникла з радарів, як і стратегія української влади – ексміністр про підсумки президентства Зеленського

З усіх радарів як ворог зникла Росія, як і стратегія діяльності президента, уряду чи коаліції в парламенті.

Таку думку в ток-шоу “Ехо України” висловив ексміністр інфраструктури Володимир Омелян.

“Щодо серйозних питань внутрішнього порядку денного країни мене дуже непокоїть, що з усіх радарів зникла Росія як ворог, і нам насаджується така картинка, що, мовляв, якийсь є невідомий агресор, який атакує Україну, і є Росія, з якою ми починаємо спілкуватися, торгувати, обмінюватися, можливо, йти на якісь компроміси. Миру немає, війна продовжується, але ворог зник”, – сказав Омелян.

Він наголосив, що відсутня політика держави як такої.

“Нам обіцяли багаторазово, що буде стратегія діяльності президента, стратегія уряду, коаліції в парламенті. Цих документів немає. Ми чуємо якісь гасла, що ми змішаємо лібертаріанство з соціалізмом і цими постулатами ми будемо управляти і будувати державу. Це абсурд. Ми не маємо взагалі принципів, на яких будується країна, а інститути продовжують руйнуватися”, – додав Омелян.

Раніше колишній міністр інфраструктури Володимир Омелян кадрова політика президента України Володимира Зеленського є провалом, тому що стратегія “набираємо будь-кого” – недієва.

Нагадаємо, народний депутат від фракції “Європейської Солідарності” Ірина Геращенко заявила, що Верховна Рада 9-го скликання ігнорує питання міжнародної політики України.

Також слідкуйте за “Прямим” у FacebookTwitterTelegram та Instagram.