1. За основу взяти територію, на якій проживає один чи декілька вже наявних місцевих народів.
  2. Якщо ці люди мають/проявляють бажання мати свою власну державу, треба створити псевдо-народну організацію з уже мотивованих грішми/владою місцевих представників (може підійти люмпен чи злочинці), що висловлюватиме протилежне бачення питання. Таким чином – усувається монополія корінного народу на візію та стратегію існування.
  3. Якщо держави чи бажання мати державу немає – можна відразу переходити до п.4
  4. Псевдо-народну організацію необхідно підкріпляти фінансами, зброєю та немісцевими людьми, що будуть працювати під прикриттям «ета наша земля, ми здєсь всєгда жилі».
  5. Зброєю та пропагандою переконувати місцеве населення переходити на «світлий» бік.
  6. Знищувати справжню владу або активістів, що виступають за власну державу, збільшуючи фінансування та надходження зброї до псевдо-народної організації. За допомогою пропаганди постійно переконувати у правильності світлого майбутнього
  7. Після перемоги над місцевою владою (бажано її повністю винищити як ворогів народу), відразу почати здійснювати репресії проти усіх верств населення. Одночасно – пропагуючи доноси та співпрацю з новим, «правильним та праведним», урядом.
  8. Репресії здійснювати постійно.
  9. Переписувати історію варто також відразу після отримання влади. Все, що було до цього часу – вороже. Для правдивости – деякі моменти історії залишати, надавши необхідного для себе забарвлення.
  10. Активістів, що виникатимуть час від часу – знищувати фізично та морально.
  11. Бажано здійснити геноцид – профілактично, щоб активісти та просто люди з критичним мисленням з'являлися все рідше.
  12. Необхідно пройти мінімум два покоління репресій та пропаганди, переписування історії (можна переписувати навіть ту історію, свідками якої було попереднє покоління, а потім – навіть сучасне), щоб сформувати правильне бачення світу.
  13. Об'єднувати людей, абсолютно не пов'язаних між собою, абсурдними зв'язками: промисловим виробництвом, новими традиціями «нового» народу.
  14. Пропаганда має бути заснована на таких засадах:

Навіть при формальній втраті єдиного центру керування, або ж держави, народ, сформований за цією схемою, буде самовідновлюватись, знищуючи та піддаючи остракізму новоявлених людей з критичним мисленням. Найкращою основою для такого автоматичного відновлення будуть люди гуманітарної сфери – актори, співаки, коміки, бо вони – за мир, радість та щастя у всьому світі.


---

Телеграм-канал https://t.me/kolybabloginfo

Блог https://mkolyba.wixsite.com/kolybablog