Транспорт: на землі, у воді й повітрі

Новини, аналітика, статті, фото та відео

Мер мексиканського міста посадить поліцію та комунальників на пікапи Tesla Cybertruck

Мер мексиканського міста посадить поліцію та комунальників на пікапи Tesla Cybertruck

Новий електричний пікап Tesla Cybertruck продовжує підкорювати світ. Мер мексиканського міста Сьюдад-Вальєс зробив попереднє замовлення на 15 електромобілів від компанії Ілона Маска. За рішенням міської влади, на них буде їздити поліція та комунальні служби.

Минуло менш ніж два тижні з моменту презентації електричного пікапа Cybertruck, але число попередніх замовлень на нові електропікапи, за словами Маска, перевалило за 250 тисяч. Зачарований новою розробкою був і мер мексиканського міста Сьюдад-Вальєс (штат Сан-Луїс-Потосі) Адріан Еспер Карденас. Він зробив передзамовлення відразу на 15 пікапів.

На прес-конференції муніципальна влада представила журналістам відразу три варіанти комплектації, які вони хочуть використовувати — поліцейський автомобіль та варіанти з причепом для збору сміття і буксирування цистерн з водою.

«Важливо, що попри завищену здавалося б вартість, ці витрати будуть компенсовані за рахунок економії на бензині та техобслуговуванні», заявив Еспер Карденас в ході прес-конференції.

Також він повідомив, що вже вніс передоплату за партію з 15 електромобілів, десять з яких будуть оснащені двома електродвигунами, а ще 5 - в максимальній комплектації — трьома.

«Нам потрібно не прискорення, яке розвивають ці машини, а крутний момент — це важливо при буксируванні вантажів», підкреслив чиновник.

Проект мерії Сьюдад-Вальєс, в разі його реалізації, стане першим досвідом застосування автомобілів Tesla в роботі комунальних служб.

Але мексиканці не єдині, хто розглядає можливість використання Tesla Cybertruck в якості поліцейської машини. Зовсім недавно поліція Дубая заявила про бажання поповнити свій автопарк електричними пікапами.

За матеріалами: Electrek

На цьому поки все. Та не забувайте поділитися прочитаним зі своїми друзями!


Останні публікації

Підпишись на новинки