Чт. Мар 28th, 2024

Транспортний портал — Транспорт, перевезення, логістика

Все про транспорт, автомобілі та перевезення

Ford планує провести 50 000 електрокроссоверів Mustang Mach-E в 2020 році (ФОТО, ВІДЕО)

1 min read

Нещодавно компанія Ford представила свій перший електрокроссовер — Mustang Mach-E. Як стало відомо, модель, по всій видимості, не буде вироблятися у великих кількостях — у всякому разі, в перший рік, зважаючи на постачання батарей.

Днями компанія Ford представила свій перший електромобіль — електрокроссовер в стилі «Мустанга» Mustang Mach-E.

У вівторок в Мережі з’явилася інформація про те, що в перший рік — 2020 й — Ford зробить всього 50 000 таких машин; пізніше компанія, як передає CNET, підтвердила дану інформацію, повідомивши, що обсяг продажів Mustang Mach-E буде обмежений приблизно 50 000 примірників в перший рік — через поставки акумуляторів.

Звичайно, цифра в 50 000 машин в рік — це не великий показник. З іншого боку, це більше, наприклад, ніж у випадку з електромобілем Chevrolet Bolt — який у 2017 році був проданий в кількості приблизно 23 000 машини, і з тих пір його продажі впали.

Першим Mustang Mach-E стане версія First Edition; Ford не розкриває, в якій кількості вона буде проведена, — лише зазначає, що в «дуже обмеженому»; пізніше повинні будуть вийти інші варіанти електричного кросовера.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *