Свіжі новини:

Флагманський Huawei P40 Pro оснастять рекордної камерою

Він отримає 8 модулів для зйомки і виведе Селфі на новий рівень.
У мережі з’явилася інформація про флагманський смартфон Huawei P40. Подробицями поділився тематичний ресурс HuaweiAdvisor.За даними джерела, Huawei P40 Pro отримає екран OLED виробництва Samsung з вигнутими крайками, отвором під фронтальну камеру, підтримкою частоти відновлення зображення 90 Гц і дозволом 2K.

Всього у смартфона буде вісім камер – три модуля на передній панелі і п’ять на задній. Фронтальна камера складається з модулів дозволом 32 і 20 Мп, а також додаткового модуля ToF. За словами джерела, смартфон виведе Селфі на новий рівень.

Основна камера така: головний модуль дозволом 64 Мп і з сімома лінзами (7P), надширококутний 6P на 52 Мп, ToF, ексклюзивний кінематографічний модуль і «перископну» модуль. Камера зможе забезпечити 10-кратний оптичний і 100-кратний цифровий зум. За словами джерела, Huawei P40 Pro надасть найбільший зум в історії смартфонів.

Що стосується операційної системи, то Huawei P40 Pro почне перехід смартфонів компанії з EMUI на фірмову Harmony OS. Також відзначається SoC Kirin 990 5G.

Huawei планує випустити нову флагманську серію Huawei P40 на початку 2020 року – або на січневій виставці CES 2020 року, або на лютневій MWC 2020.

Читайте також:  «NewDental» – інтернет-магазин стоматологічних матеріалів та обладнання

Додайте свій відгук

%d блогерам подобається це: