Свіжі новини:

Пльчевский Євролаб Зеленский

Брав аналізи у Зеленського. Пальчевський – агент «руського міру» і його зв’язки (ВІДЕО)

Останнім часом в політику рвуться різноманітні пройдисвіти і шкідники, а то й відверті прихильники російського світу і «заслані козачки» які просувають наративи Хуйла і як говорить «герой» цього ролика – чекають і все роблять для «щасливого возз’єднання з мишебратскім народом».

Добре якщо це просто черговий ватний говномет, але тут все серйозніше цей персонаж може очолити столицю України. Отже мова піде про Андрія Пальчевського. Розповімо про нього детальніше:

Росія біографія зв’язку з ГРУ, Російськими злочинними угрупованнями, Зеленський і клініка «Євролаб»

Вищу освіта Пальчевський отримав в Москві. У 1983-1991 роках служив в радянській армії – в Сибіру, ​​Середньої Азії і за кордоном, дослужився до майора. У 1995 році він балотувався до Держдуми. В середині двохтисячних за часів Ющенка Пальчевський нібито продає свій російський бізнес і повертається в Україну.

Таке враження що це російське спецзавдання після приходу прозахідного Ющенка.

У Києві Пальчевський відкриває власну клініку «Євролаб»

.

У березні 2010 року Андрій Пальчевський, стає першим заступником Равіля Сафіулліна, (файл Сафіуллін з Азаровим) міністра у справах сім’ї, молоді та спорту в новому уряді Миколи Азарова. Тоді ж група депутатів з фракції БЮТ направила Миколі Азарову запит, в якому вимагала відповіді на питання: «На яких підставах в уряді працює російський бізнесмен»?

У 2011 році Андрія Пальчевського вже вирішили використовувати як активний інструмент для просування «русского мира» та примиванням мазків «мишебратськіми» ідеями народонаселенню. Він стає телеведучим на 1-му національному

У нього в програмі з’являються такі персонажі як заступник адміністрації президента РФ Путіна Сергій Кирієнко і кінорежисер – українофоб Микита Михалков. З останнім, до речі, Пальчевський обговорював перспективи «возз’єднання» українського та російського народів у єдиний «русскій мір».

Зверніть увагу, цей процес на національному ТБ відбувається під час правління Януковича коли починається активне прихід агентів російського світу в українське суспільство.

Що стосується інших бізнесів Пальчевського то в Єдиному державному реєстрі можна знайти якесь ТОВ «Про життя з Андрієм Пальчевським» (код ЄДРПОУ 38306491). Його керівником з 26 жовтня 2012 року зазначений Борис Нахманович Шефір – продюсер Студії «Квартал-95». 75% статутного фонду підприємства належить компанії «ГРІН ФЕМІЛІ ЛТД», зареєстрованої на Кіпрі, яка, фігурувала в скандалі з російськими активами Зеленського.

Ефіри на «Росія 1» 

Під час передвиборчої компанії Зеленського Пальчевський їздить підтримувати кандидата на російське телебачення.

Зокрема, в березні під час ток-шоу «60 хвилин» на телеканалі Росія-24, яке ведуть пропагандисти Попов і Скабеева. В їхній студії Пальчевський не тільки підтримує Володимира Зеленського, але і схвально відгукується про поїздку Юрія Бойка і Віктора Медведчука до Москви, а також мріє про «щасливе возз’єднання України з Росією, коли кремлівська пропагандистка Скабєєва зможе вільно їздити в Україну, і дякує російських пропагандистів за можливість виступити на їх Гебельс-ТВ.

Як ми знаємо кандидат Зеленський вибрав саме Євролаб Пальчевського для фіктивної здачі аналізів. Саме Пальчевський та його партнер по Євролаб, громадянин РФ тов. Кирилов А.А. прикрили майбутнього президента.

Про зв’язку з ГРУ і з російською організованою злочинністю

З відкритих джерел відомо, що, до повернення в Україну Пальчевський також був генеральним секретарем «Партії любителів пива» і в 1995 році балотувався в Державну думу Росії в першій трійці за списками цієї партії.

Також, членами «Партії любителів пива» були дуже цікаві особистості, такі, як наприклад Олександр Торшин, який добре відомий у справі Марії Бутін в США.

Нагадаю, росіянка Марія Бутіна визнала в американському суді, що її дії були частиною змови, спрямованого на встановлення неофіційних контактів з американцями, які можуть впливати на політику США.

Читайте також:  Кто такой "джокер" и чьи он выполняет заказы

Шпигунка також повідомила і про російський чиновника, який, за словами Бутини, керував її діями.

 

Під цим чиновником мається на увазі який нещодавно залишив посаду заступника голови Банку Росії Олександр Торшин, чиєю помічницею кілька років вважалася Бутіна.

У 2016 році агентство Bloomberg з посиланням на секретну доповідь цивільної гвардії Іспанії повідомило, що Торшин, до того, як вдруге став заступником голови ЦБ, допомагав таганського ОПГ відмивати гроші в Іспанії.

Зокрема, він нібито надавав консультаційні послуги і інструктував учасників злочинної групи з приводу того, як можна відмивати гроші через іспанські банки і нерухомість. Агентство стверджувало, що до такого висновку слідство дійшло після трирічного розслідування.

У свою чергу, як повідомляють російські ЗМІ, орієнтовані на ФСБ, лідер Таганській ОПГ Жірноклеев був співробітником ГРУ «під прикриттям», і за Таганський взялися після відставки їх даху Торшина.

Лідер Таганській ОПГ Ігор Анатолійович Жірноклеев мав звання підполковника запасу ГРУ ГШ ЗС РФ, присвоєне йому в 2005 році. Нагадаю, що за Таганський взялися після відставки їх даху заступника голови ЦБ РФ Торшина, який пов’язаний з Марією Бутини

У 2011-2013 рр Бутіна «тихо» працює по Україні, її «Право на зброю» наводить мости з «Українською асоціацією власників зброї» (УАВЗ) і її керівником Георгієм Учайкіним. Бутіна і Учайкін стають почесними членами організацій один одного, обопільно відвідують заходи.

Зокрема, в 2012 році Учайкін їздив в Москву на установчий з’їзд організації «Права на зброю», а в 2013 році Бутіна приїжджала до Києва, де вручала Учайкина подарунки від російської організації.

А вже в червні 2014 року Бутіна була учасником мітингу на підтримку так званої «Новоросії», який пройшов в Москві. У своєму блозі вона закликала людей іти на мітинг і жертвувати гроші бойовикам. Також вона заявляла, що «російські України мають право на повстання». Крім того, Бутіна писала, що якби в Росії було дозволено вільне носіння зброї, то російських найманців на Донбасі було б набагато більше.

Медична вербування гібридної війни.

Також до нас прийшла приголомшлива інформація що українське представництво російської Клініки Євролаб є ще один елемент гібридної війни з використанням медичного шантажу і вербування. Росіянин Пальчевський отримав від Росії фінанси для створення клініки і інтеграцію в політику. Суть в тому, що сервер системи управління клінікою знаходиться в Москві і всі медичні картки пацієнтів контролюються ФСБ і використовуються для шантажу і вербування пацієнтів.

Наприклад аналізи можуть показати наявність важких наркотиків (героїну, кокаїну і т.д. в крові) хвороб – венеричних, рак, Альцгеймера і кращий інструмент шантажу СНІД. ДНК. Гомосексуалізм, шизофренія, дибілізм і інші відхилення оприлюднення яких здатні збити і знищити будь-якого політика чи бізнесмена.

Також активно використовуються дані про відхилення членів сім’ї і дітей. Саме ці інструменти ФСБ через дані медичного сервера Євролаб, широкомасштабно використовуються в гібридної війні і вербуванні українських політиків.

Багато хто саме з цим пов’язує той переляк Зеленського здавати аналізи в інших клініках. І впевненість співробітників СБУ, що дані про медичні відхилення стану президента тримають його на гачку російських спецслужб. І під загрозою викриття реальних аналізів та нахилів Зеленського, президент повністю виконується Москвою.

Фіктивні рейтинги і співпрацю з ботофермой і смітники Думчева ЗНАЙ-ПОЛІТЕКА

У жовтні цього року Андрій Пальчевський починає свою передвиборчу компанію на мерське крісло з грандіозного зашквара. Він замовляє фейковое дослідження компанії The Belgium-Ukraine Research Institute (BURI) з російським корінням яке потім активно тиражують відомі інформаційні смітника Znaj.ua і Politeka Думчева.

Російські фейкомети малюють Пальчевському рейтинг 14,1%.WHOIS показує, що сайт організації «The Belgium-Ukraine Research Institute» був зареєстрованої в 2016 році в Москві.

Читайте також:  Олександр Кирій (ОПЗЖ) - вбивства, катування, політичні переслідування, афери (ВІДЕО)

На сайті публікуються різні новини про ЄС та Бельгії. Тексти скопійовані з інших сайтів, справжніх європейських ЗМІ.

Також на сайті організації вказуються прізвища тих, хто нібито працює в редакції, але деякі прізвища не можна знайти, а деякі з перерахованих дійсно журналісти, але працюють для зовсім інших, реальних редакцій – наприклад, Benoît TOUSSAINT, працює для AFP в Парижі.

Або Michel DEURINCK, у якого на сторінці Linkedin вказані справжні журналістські організації, з якими він співпрацює, але там немає ніякої інформації про «BURI».

Раніше відомі і авторитетний соціолог Бекешкіна писала про даний фейковий ресурсі

https://forpost.lviv.ua/txt/polityka/11965-pochatok-vyborchii-kampanii-zakladeno-falsyfikat-pishov

Як ми бачимо рупор “Опозиційної платформи – За життя” Юрія Бойка, вигаданий божевільним ватником The Belgium-Ukraine Research Institute (BURI), виявився корисним Андрію Пальчевському. Власник Євролаб вліпив фейк-дослідження від BURI на російську блогоферму Eutoday.net з трьома відвідувачами в день. (Вставити Фейк на Знай Юа, Znaj EUTudej, EUTudej)

 

 

 

Таким чином неіснуючі соціологи вигаданого BURI намалювали Пальчевському 14,1%.

 

Весь матеріал, написаний на ламаній англійській з вкрапленнями русизмів, рясніє дифірамбами і вихваляння на адресу Пальчевського. І що найсмішніше, розміщення BURI на сайті Eutoday.net варто з тегами передвиборного маразму “Опозиційною платформи – За життя”. «Шито білими нитками», так би мовити.

Відразу після розміщення псевдодослідження сайти ZNAJ  ПОЛІТЕКА, Акценти, Hyser та інші непорозуміння, викочують безграмотну тягомотину «Пальчевський має шанси на виборах мера». Звичайно ж, з посиланням на неіснуючий рейтинг The Belgium-Ukraine Research Institute (BURI) і російський говно-сайт Eutoday.net.

Вітаємо Znaj і ПОЛІТЕКУ з черговим епік фейлом, хоча й простіше блокування їх через ботів Фейсбук, але все ж!

До речі, очевидно, що у Znaj.ua (Politeka) та інших смітників Думчева домовленість з Пальчевським. Дуже активно вони його піарять.

Типовий русофіл і українофоб

Якщо ви подумаєте, що українофобія і русофільство Пальчевського в минулому, аж ніяк. Подивіться, уривок з недавнього інтерв’ю, де він називає московитського історика Карамзіна нашим з вами співвітчизником.

Всім відомо, що Карамзін – московит і «великоруський» історик, який просував великодержавні наративи.

Брехня і непрофесіоналізм

Зверніть увагу на інтерв’ю Пальчевського «Українській правді»

Тут журналістка питає Пальчевського про компанію «Українська Мрія», а Пальчевський заявляє, що не пам’ятає цієї компанії і що на ньому 1000 компаній тому він не може кожну пам’ятати. Але Пальчевський лукавить. По-перше, згідно з даними Єдиного реєстру він кінцевий бенефіціар тільки 4-х фірм

Виникає резонне питання, якщо ти не знаєш свої 4 фірми, то як ти будеш знати, що відбувається у величезному мегаполісі такому як Київ, де сотні або навіть тисячі різних департаментів і служб. Але думаю дійсно Пальчевський лукавить. Він знає про компанію «Українська мрія» і ось чому.

Подивіться дані компанії

Як вам компанія?

Перший у списку – маловідомий сьогодні в Україні, але ще 10 років тому дуже частий гість в Києві – російський підприємець і голова найбільшого інвестиційного фонду – Російського фонду прямих інвестицій Кирило Дмитрієв. Щоб зрозуміти, наскільки масштабним справою зайнятий Дмитрієв, варто лише зазначити, що фонд залучив до Росії близько $ 40 млрд. Іноземних інвестицій. Дмитрієв – постійний гість тусовок з Володимиром Путіним, включаючи нещодавній економічний форум в Петербурзі.

На початку 2010-х разом з компанією «Українська мрія» він також заснував в Україні – досі чинний! – благодійний фонд «Фонд соціальних ініціатив Кирила Дмитрієва» (код 36856878). Фонд ставив (і напевно до сих пір продовжує ставити) собі за мету культурну інтеграцію України і Росії. Наприклад, саме Дмитрієв привозив до Києва актрису Людмилу Гурченко з її програмою до 75-річчя, відправляв на обміни талановитих дітей з обох країн один одному в гості.

Читайте також:  Реклама Верещук знову стала об'єктом жартів. ВІДЕО

Другий засновник – Андрій Гута, співвласник скандально збанкрутілого агрохолдингу «Мрія» (мабуть, на момент підбору назви для нього цей збіг звучав особливо символічно). Про те, як Гута «розвів» інвесторів і вивів мільйони доларів на офшорні рахунки – ходять легенди і написані сотні матеріалів.

Також серед засновників проекту – дружина Мазепи Олена, банкір Олександр Морозов (в той час як раз був головою правління проданого згодом Сергію Курченко «Брокбізнесбанку») і власник компанії «Текстиль-Контакт» Олександр Соколовський фігурант скандалів з поставками російської тканини в ЗСУ, махінаціями з тендерами та підтримкою в окупованому Донецьку свого підприємства, за моїми даними перереєстрованого за законами Дирляндіі.

Але набагато цікавіші бенефіціари ховаються за двома засновниками що залишились – міжнародна благодійна організація «Гуманітарний фонд« Єдиний світ » (код 35917386) і ТОВ« Золотий запас » (код 36633183). Засновником першої є не хто інший, як один з найближчих соратників Віктора Януковича Едуард Прутнік, який відповідав в той час, серед іншого, за «правильну» інформаційну політику в державі.

Діяльність фонду – як можна здогадатися з назви – також була спрямована на культурну та соціальну інтеграцію України і Росії. Це сьогодні Прутнік займається діамантами і є респектабельним міжнародним підприємцем. За часів «суворого режиму» він був одним з його культурних стовпів і Пальчевський, судячи з усього, допомагав йому в цьому.

Ще загадковіше участь в цьому проекті ТОВ «Золотий запас». Частиною його акцій володіє нічим не примітне ПП з рекламного бізнесу. Але ось на другого акціонера – походженням з Кіпру – варто звернути увагу. Йдеться про офшорку «Джамонт Холдінгз Лімітед» (Jamont Holdings Limited, номер в реєстрі HE 181 697, закрита в січні 2016 року) з Нікосії. Справа в тому, що ця фірма – незважаючи на її закриття ще три роки тому – до сих пір є співзасновником в ряді ресторанів колишньої мережі «Козирна карта».

Але є і ще більш цікаве місце, де згадується ця кіпрська компанія. Це забудова Севастополя колишнім на той момент звичайним девелопером, а згодом – народним депутатом від Партії регіонів і міністром оборони України Павлом Лебедєвим, який сьогодні знову повернувся на півострів. Його ім’я пов’язували з будівництвом об’єктів на мисі Кришталевий якраз в 2011 році.

Сьогодні донька Лебедєва Олена успішно розвиває в Україні свій багатопрофільний холдинг «Аурум груп» з інтересами від машинобудування до сільського господарства. Але реальним власником бізнесу залишається Павло Лебедєв.

У цій явно русскоміровской компанії директором значиться ніхто інший як Андрій Герус – головний лобіст російських інтересів в Україні, довірена особа Коломойського.

Судячи з усього, вся ця компанія в “Українській мрії” працює на відновлення своєї «мишебратськой» діяльності – в тому числі за допомогою Геруса і Пальчевського.

Може бути, в Україні незабаром разом з усіма відомими «папєрєднікамі» повернеться Едуард Прутник? А може бути, і сам генерал Лебедєв вирішить приїхати і «провідати» свої активи на підконтрольною українському уряду території? Правда, для цього йому доведеться почекати, поки юристи, наприклад Портнова «підметушаться» з закриттям кримінальних справ за державну зраду.

Може бути, Пальчевський і збирається якраз очолити весь цей «бал сатани» і реваншистський рух?

Мабуть саме для цього на чолі СБУ був поставлений «свій» Іван Баканов, щоб дивитися на саме таких ось «ватанів» і подільників по реваншу крізь пальці.

 

Додайте свій відгук

%d блогерам подобається це: