Тимошенко – Зеленському: Чекаємо на корпоративах. Можна зі своїм піаніно

Вівторок, 19 листопада 2019, 12:40
Тимошенко – Зеленському: Чекаємо на корпоративах. Можна зі своїм піаніно
Дмитро Ларін, УП

Лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко уїдливо відповіла президенту Володимиру Зеленському на його "комплімент щодо фігури" і натякнула, що посада президента України не вічна.

Джерело: Facebook-сторінка Тимошенко

Деталі: Тимошенко зазначила, що воліла би говорити Зеленським "про долю країни", але він, на жаль, "обрав інший тон".

Пряма мова: "Тоді нагадаю Вам, що є ще одна давня українська традиція. Раз на п’ять років деяким українським Президентам здається, що вони взяли джек-пот! А далі все за сценарієм... Ну ви в курсі... Словом, чекаємо Вас на корпоративах... Можна зі своїм піаніно:)".

Що передувало: Президент Володимир Зеленський 19 листопада заявив, що Тимошенко приходила до нього з пропозицією працевлаштувати своїх кандидатів на "солодкі" посади, а натомість пропонувала голоси нардепів партії у Верховній Раді.

"Але подивіться, який гарний вигляд має зараз "опозиція". Така фігура! А знаєте, чому? Тому що зараз їй просто не дають "солоденького", – пожартував Зеленський.

Нагадаємо: У жовтні Зеленський став героєм американського сатиричного шоу Last Week Tonight. У контексті скандалу з телефонною розмовою з Дональдом Трампом політикові пригадали його легендарний номер часів "Кварталу 95" - гру на піаніно "статевим органом".

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News