Юрій Сиротюк: Лише меморандумами та заявами реванш негідників українці не здолають

15 Листопада 2019

15 листопада 2019 року заступник Голови ВО “Свобода” з питань політичної освіти, керівник фракції націоналістів у Київській міській раді, народний депутат VII скликання, директор «Українських студій стратегічних досліджень» Юрій Сиротюк виступив під час проведення Національного Форуму Гідності.

Свободівець нагадав, як у 2012-му році, аби усунути антидержавну владу, відбулось унікальне об’єднання сил, коли націоналісти узгодили проукраїнських кандидатів із лібералами та соціял-демократами. «Тоді «Свободі» за підтримки УДАРу та «Батьківщини» вдалося вигнати проросійську владу та усунути наслідки її правління. Однак ми не встигли здійснити докорінні зміни на користь української нації.

Нині починається черговий етап боротьби за незалежну, суверенну, велику українську державу. Для того, щоб його пройти успішно, потрібна низка факторів: ідея, візія її реалізації та боротьба за цю ідею. Українські націоналісти завжди були ядром усіх революцій і далі готові брати участь у боротьбі за українську Україну», – заявив Юрій Сиротюк.

Свободівець закликав опозиційні сили об’єднатися навколо ідеї напрацьованого Національного маніфесту. Крім того, політик додав, що слід бути готовими й до вуличних протестів, бо лише меморандумами та заявами реванш негідників українці не здолають.

Прес-служба ВО "Свобода"

Контакти