Інтервенція Угорщини в Україну

Інтервенція Угорщини в Україну вже відбулася. Відокремлення території лише питання часу.

1. На Закарпатті Угорщина створила мережу коледжів (у планах 150 професійних закладів) з навчанням угорською мовою для всіх учнів, хто не здав ЗНО українською мовою. Віднині можна української не знати і не паритися з цього приводу. Для таких українців Угорщина створила в Україні угорську освіту. І наголосила, що мережа коледжів створена в «рамках боротьби Товариства угорської культури Закарпаття (KMKSZ) за використання угорської мови та за систему освіти закарпатської угорської громади».

2. Українці Закарпаття все активніше вчать угорську мову. Навчання проходить у 10 районах, 37 населених пунктах, 49 точках, 206 групах. У цьому місяці сертифікат зі знання угорської мови отримали 1700 українців. З 2016 року угорській мові Угорщина навчила 21 тисячу українців. Українці навчаються безкоштовно угорській мові на безкоштовних курсах, які організувала Угорщина на території України, на Закарпатті.

Звертаюся до президента Зеленського, міністра освіти Новосад, голови СБУ Баканова, міністра закордонних справ Пристайка, голови Уряду Гончарука, голови ВРУ Разумкова.

Вам що, ПОВИЛАЗИЛО?
Ви що, не розумієте, що відбувається?
Ви що, не бачите, до чого все йде?
Чому ви це все дозволяєте?
Чому в нашій хаті господарює сусід?

Лариса Ніцой

MIXADVERT

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.