Новини

Ну… це ж суд: “слуги народу” не засмучені “списанням” 7,5 млрд боргу Коломойському

Ну… це ж суд: “слуги народу” не засмучені “списанням” 7,5 млрд боргу Коломойському

Ведуча та журналістка “Прямого” Даша Счастлива запитала депутатів від партії “Слуга народу” про те, чому суд “вибачив” олігарху Ігорю Коломойському 7,5 мільярдів гривень боргу перед ПриватБанком.

“Коломойський давно уже є докою в судових тяганинах. Судові позови давно стали частиною публічного життя Ігоря Валерійовича. Хоча, у Лондоні він дуже сильно програє й цим дає надію українським судам. І хоча у нас не має прецедентного права, я сподіваюсь, що наші суди розуміють що безсторонність – це один з принципів українського судочинства”, – сказала нардеп Ірина Верещук.

“У цьому процесі були виграші й програші. Треба дочекатись, доки вся ця судова історія закінчиться. Фінальна точка у цій справі не поставлена, адже рішення виніс не Верховний суд”, – зазначив ще один депутат від провладної партії Микита Потураєв.

“Треба зрозуміти, який суд, що дав…Але, якщо це судове рішення – ну, це ж суд”, – відповів нардеп від “Слуги народу” Роман Грищук.

Нагадаємо, суд “вибачив” Коломойському 7,5 мільярдів гривень боргу перед ПриватБанком.

Раніше Ігор Коломойський і Геннадій Боголюбов оплатили понад 10 млн фунтів стерлінгів витрат ПриватБанку на слухання у Високому суді Лондона.

Нагадаємо, сьогодні, 13 листопада, Ігор Коломойський запропонував відмовитися від МВФ і взяти гроші у Росії.

Також слідкуйте за “Прямим” у FacebookTwitter Telegram та Instagram.