Новини

Каганат Коломойського і прокремлівські сили перерозподіляють Україну – Барна

Каганат Коломойського і прокремлівські сили перерозподіляють Україну – Барна

Співпраця “українського каганату”, який представляє олігарх Ігор Коломойський та прокремлівських сил можуть призвести до перерозподілу України.

Про це в ефірі “Прямого” сказав народний депутат VIII скликання Олег Барна.

“Я завжди казав, що Зеленський – це є несамостійна особа. Я ще півтора року назад попереджав, що, можливо, буде злиття українського каганату, який представляє у нас Коломойський, із прокремлівськими силами. І дійсно, є злиття, спільна співпраця і спецоперація з розроблення, з усунення Порошенка, а далі – перерозподіл країни”, – сказав колишній депутат.

Барна також додав, що політика чинної влади може призвести до “ліквідації України”.

“Останні події, які ми бачимо в ракурсі міжнародної політики, де Україна здає позиції, економічна провальна політика, політика відносно недофінансування армії, деморалізація армії, політика наповнення бюджету не за рахунок економічного розвитку, а за рахунок розпродажу стратегічних державних підприємств. Далі їхня мета – розпродаж землі. На жаль, ми привели до влади своїм необдуманим голосуванням не українські провладні сили, а ліквідаторів України”, – наголосив ексдепутат.

Зокрема Барна висловився з приводу проєкту Державного бюджету на 2020 рік.

“Цей бюджет – це є бюджет згортання реформ, соціальної підтримки. І головне, що це є бюджет, який згортає розвиток Збройних сил України і безпеки. Це найбільша зараз проблема”, – зауважив експерт.

Читайте також: Коломойський перетворюється на українського Пабло Ескобара – Фурса.

Раніше депутат Верховної Ради VIII сликання Володимир Ар’єв повідомив, що з проєкту Держбюджету-2020 випливає, що держава чинитиме податковий тиск на малий і середній бізнес, а ріст видатків на національну безпеку і оборону скоротиться.

Нагадаємо, 5 листопада прем’єрміністр України Олексій Гончарук презентував підготовлений до другого читання законопроєкт про Держбюджет-2020.

Також слідкуйте за “Прямим” у FacebookTwitter Telegram та Instagram.