Залишиться тільки викинути білий прапор і вітати окупантів хлібом-сіллю на Хрещатику

Путін висунув Україні ультиматум для угоди про газ. Зрозуміло, прийнявши його, президент,уряд, депутати – те, що ми називаємо владою, зроблять ще один крок до втрати незалежності і суверенітету України.
Ця зрада буде страшнішою навіть за втрату територій – погодитися на кабальні умови фашистських главарів Кремля. Фактично – це удавка: погодитися на умови Путіна, “вибачити” за якісь куці процентики мільярдний російський борг, поступитися ініціативою.
Адже як тільки дві обхідні лінії буде добудовано, Україна залежатиме від “крантика” з російської сторони. Крок вліво, крок вправо – і ми без газу.
Що робити? На повну і методично використовувати важелі, й реалізувати ініціативу, котра поки що на нашій стороні. При цьому усвідомлювати, що Європа не те що захищатиме нас, вона давно продалася російським газовим монополістам і відверто боїться путінських ядерних “страшилок”. Як була, так і лишилася продажною дівкою в форватері політичних течій.

Це, власне, їхня справа, їхній вибір. Наші право, вибір і обов”язок – твердо і за будь-яких умов відстоювати інтереси своєї держави за будь-яких умов.
Якщо ж уряд прийме десь там у брюселях невигідні для України російські умови – ні про яку самостійну і незалежну державу думати і мріяти не доведеться.

Залишиться тільки викинути білий прапор і вітати окупантів хлібом-сіллю на Хрещатику, як це було в 1941-му.

Владимир Кулеба

MIXADVERT

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.