На Київщині росіянин вистрибнув з вікна та пошкодив флагшток з прапором ОУН

 

У місті Вишневе, що на Київщині, чоловік біля пам’ятника Небесній Сотні пошкодив флагшток з чорно-червоним прапором.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в понеділок, 4 листопада, інформує відділ комунікації поліції в Київській області.

“На місце події одразу прибула група реагування патрульної поліції Києво-Святошинського відділу поліції. На правопорушника вказав свідок, який помітив вандала з вікна своєї квартири і одразу викликав поліцію. Для встановлення особи, складання відповідних документів, з’ясування усіх обставин події та для прийняття відповідного процесуального рішення, слідчо-оперативна група доправила порушника до Вишнівського відділення поліції”, – йдеться у повідомленні.

З’ясувалось, що пошкодив флагшток 45-річний громадянин Російської Федерації, який приїхав до родичів у село Святопетрівське. Іноземець має посвідку на постійне місце проживання в Україні.

Порушник при спілкуванні з поліцейськими поводив себе неадекватно: то голосно плакав, то починав сміятися.

“У той час, коли вийшов на коридор за природніми потребами, зненацька він виплигнув у вікно з третього поверху адмінбудівлі. Поліцейським чолов’яга пояснив свій “політ”, що для нього просто грає гучно музика”, – розповідають поліцейські речники (орфографію збережено).

Для надання медичної допомоги поліцейські викликали карету швидкої допомоги. “Стрибуна”, кажуть в поліції, доправили до лікарні з забійними травмами тіла.

Відносно правопорушника працівники поліції склали адміністративний проткала за ст. 173 (Дрібне хуліганство) КУпАП.

Наразі до ДМС готується клопотання про скасування іноземцю посвідки на тимчасове проживання, видворення його з країни із забороною подальшого в’їзду до України.

Як інформувала “Новинарня“, у Польщі затримали росіянина, що намагався перевезти в Дагестан 10 тигрів.

Читайте також:
Росіянин-опозиціонер, який просить політичного притулку в Україні, втік з-під домарешту, – ЗМІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна