Президент США оголосив, що перестає бути резидентом Нью-Йорка і реєструється у Флориді

trump_smileДональд Трамп
1 Листопада 2019, 11:10

Дональд Трамп написав у Твіттері, що за документами змінює місце проживання через погане ставлення до нього нью-йоркських політиків. Він підкреслив, що стикається з негативним ставленням, незважаючи на те, що платить мільйони доларів податків в штаті.

У Білому домі відмовилися коментувати юридичний переїзд Трампа. Газета The New York Times пише, що Трамп таким чином вирішив піти від максимального оподаткування.

Пенсильванія-авеню, 1600, Білий дім – це місце, яке я полюбив і пробуду тут ще протягом 5 років, як ми ЗРОБИЛИ АМЕРИКУ ВЕЛИКОЮ ЗНОВУ, але ми з моєю родиною зробимо Палм-Біч, штат Флорида, нашим постійним місцем проживання. Я високо ціную Нью-Йорк та населення Нью-Йорка, і завжди буду, але, на жаль, незважаючи на те, що я сплачую мільйони доларів міських, державних та місцевих податків щороку, до мене ставилися дуже погано політичні лідери і міста, і держави. Мало хто ставився гірше. Мені важко приймати це рішення, але врешті-решт, це буде найкращим для всіх зацікавлених. Як президент, я завжди буду тут, щоб допомогати Нью-Йорку та великим людям Нью-Йорка. У моєму серці завжди це буде особливе місце!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!