Дитину під Києвом викрала ветеранка добробату, – поліція

 

Жінка, яка викрала в матері її тримісячну дитину в селищі Коцюбинське під Києвом, раніше брала участь в АТО на Донбасі у складі добровольчого батальйону.

Про це розповів на брифінгу начальник Ірпінського відділу поліції Олег Петренко.

Інцидент стався у середу, 23 жовтня. Зловмисниця викрала хлопчика в матері-одиначки на пошті в Коцюбинському. Мати попросила подивитися за немовлям жінку з волонтерського середовища, з якою познайомилася напередодні для обміну дитячими речами. “Волонтерка” взяла дитину й утекла на машині.
Поліція ввела план “Перехоплення”, виявила машину, на якій втекла викрадачка, а потім і її саму. Дитину повернули неушкодженою.

Викрадачка – з Житомирської області, розповів начальник місцевої поліції, пройшла через війну.

“З’ясувалося, що вона 1993 року народження, сама проживала в Бердичеві… Навчалася в одному з коледжів на виховательку. Також з’ясовано, що вона перебувала в зоні АТО в одному з добровольчих батальйонів та отримала контузію. Після контузії переїхала проживати в один із житлових комплексів Києво-Святошинського району, де познайомилася з молодим чоловіком. Попередній її чоловік на даний час відбуває покарання в місцях позбавлення волі”, – повідомив Олег Петренко.

За даними правоохоронців, від нового знайомого жінка завагітніла, але вагітність була перервана.

“І все ж вона поставила перед собою мету, щоб у неї була своя дитина. Вона на три місяці пішла в хостел, проживала, додалася в ряд груп (є така група “Допомога молодим мамам”), вивчала певні обставини і виношувала, за нашим баченням, певний намір заволодіти чиїмось немовлям. Результати ми з вами вже побачили”, – резюмував Петренко.

Читайте також:
Викрадачці маленької дитини призначили занадто м’яке покарання, – прокуратура

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна