ВОЛОДЯ- відправ мене на фронт.
Просто відправ, прислухайся до своїх виборців. Для них — це ж покарання.
Вже 3 роки пройшло від моєї демобілізації, а в армії є Батя, Боря та Андрій, там ще Козак з Петровичем до цього часу служать. Мені їх не вистачає.
Тут на «гражданці — уставшей от войни», немає поряд Пожарніка, щоб ногою перевернути мене, бо хроплю. Немає Комбата, що керуючись'чуйкою" дасть наказ "Сйо*уємо", щоб покинути позицію за пару хвилин до появи тульских снарядів. Де, як не на фронті, я почую теплі, настановчі слова: "Обоїста хватить пи*деть на построєнії, лучше снаряди іди счітай"(теж Комбат говорив)))), чи Славка, що зараз прочитає ці слова, а він їх прочитає, і скаже "От *уя мамина". Там на фронті буде Іванич, який прокоментує мої дії просто: "Обоїста!!!", а Старшина промовлятиме в той час "Чоловіче, Все шо надо все, найдьом, а що не знайдемо то в нас вже є".
ВОЛОДЯ — відправ мене на фронт.
Відправ. Але так, щоб серйозно, по Мобілізації, бо по контракту не піду. Туди ж йдуть за високим грошовим забезпеченням, свідомо обираючи ризики та свято пластмасових вінків вдома, чи не так? То я тобі чесно скажу, я "жадний", а в армії заробіток не дуже, почитай оголошення по Києву "требується — бармен, охоронець та музикант на піаніно".
Що ще сказати?
ВОЛОДЯ — Відправ мене на фронт, мене і тих хто виходить на Майдан. Повір, Ми, ховатись не будемо, Ми Там Були. Навіть більше скажу… Чуйка в мене є… Пацани з за кордону приїдуть. Можливо не всі, але пару кого знаю, ті точно будуть.
Відправ НАС на фронт. Нехай там видадуть НАМ зброю. Можеш навіть наказати, щоб перевчили на інший ВОС. Але видай зброю та якщо боїшся, не заважай Нам підписувати Нашу Формулу Перемоги.
Вона проста: Україна — Понад Усе! За одного нашого — трьох їхніх, за одну нашу машину — закопуємо всю їхню колону! Дайошь груз 200 в Ростов!
Цитата:
"Под пологом ночи я вознесу молитву тебе, Господи, так, как умею: трассерами, матом и любовью в сердце.
Мы просто всех их убьем, Господи
Аминь"
(Бойовий Псалтир ЗСУ. Пехота-2.Збройники. М.Брест)
Володя — Відправ Мене на Фронт!

П.С. : Коли, Ми вийдемо на нові відвойовані позиції, то матеріали щоб їх облаштувати знайдемо самостійно. У нас є друзі серед Волонтерів, вони нас не покинуть коли двіжуха почнеться.
П.С.С: До речі Володя, прочитай щось за злочинні накази та своїм передай, бо виконавців теж судять.

5da59d888373e.jpg