Транспорт: на землі, у воді й повітрі

Новини, аналітика, статті, фото та відео

Ілон Маск: «Електропікап Tesla ми покажемо до кінця листопада»

Ілон Маск: «Електропікап Tesla ми покажемо до кінця листопада»

Новинка Tesla може повністю змінити американський ринок пікапів, прогнозують експерти. Це найважливіший крок до електрифікації особистого транспорту за межами великих міст.

В останній час, потік новин про електричний пікап Tesla практично вичерпався. Проте, глава компанії Ілон Маск продовжує наполягати, що прототип нової моделі представлять публіці вже в наступному місяці.

Подробиці про електричний пікап Tesla надходили протягом усього року. Зокрема, стало відомо, що в електромобіля буде пробіг від 640 до 800 км, а його вартість складе менше ніж $50 000.

Головною загадкою залишається зовнішній вигляд майбутнього пікапа. Єдине зображення, представлене в березні на презентації компактного кросовера Tesla Model Y, практично не дає уявлення про нього. Не внесли ясності й слова Маска про те, що пікап матиме футуристичний вигляд та стане «машиною не для всіх».

Пікапи займають значну частку американського автомобільного ринку, тому їх електрифікація дуже важлива. Хоча деякі компанії, наприклад, Ford, General Motors та Rivian, вже проявили інтерес до випуску електропікапов, але саме Tesla може радикально змінити ситуацію.

Ілон Маск: «Електропікап Tesla ми покажемо до кінця листопада»

Нагадаємо, що зовсім недавно, на автомобільній виставці у Франкфурті, Audi представила прототип футуристичного електричного позашляховика, який відмінно виглядав би де-небудь на Марсі. На звичайному шосе він може їздити на автопілоті, але на бездоріжжі без водія, на жаль, не обійтися.

За матеріалами: Electrek

На цьому поки все. Та не забувайте поділитися прочитаним зі своїми друзями!


Останні публікації

Підпишись на новинки