Свіжі новини:

Зеленський призначив ексдружину Портнова суддею Оболонського районного суду (розслідування)

Президент України Володимир Зеленський призначив ексдружину юриста Андрія Портнова Інну Белоконну суддею Оболонського районного суду і ще 19 суддів у місцеві суди.

Про це сказано в указі №735/2019 на сайті глави держави.

Нагадаємо що екс-дружина Портнова Белоконна отримала 2 елітні квартири через 10 місяців після початку роботи в Оболонському райсуді. Про це йшлося в розслідуванні програми “Наші гроші”.

За десять місяців після початку роботи в Оболонському райсуді судді Інни Белоконної її сім’я отримала дві квартири по 150 квадратів в елітних кварталах Києва.

Інна Белоконна – екс-дружина колишнього радника Віктора Януковича – Андрія Портнова (розлучились у 1996-му році). До початку роботи суддею Белоконна три роки працювала юристом у фірмі “Медичні центри “Макс-Велл”, де також працювала й тодішня дружина Андрія Портнова Тетяна.

На початку 2012-го, коли Портнов був членом Вищої ради юстиції, Белоконна стає суддею Оболонського райсуду. У листопаді цього ж року  вона отримує квартиру на 150 квадратів у житловому  комплексі на Євгена Коновальця. Того ж місяця власником квартири у тому ж будинку стає Андрій Портнов. Того ж місяця отримує квартиру в будинку на Кловському узвозі спільний син екс-подружжя – Ігор Портнов.

Окрім цього, сім’я Белоконної володіє квартирою на 110 квадратів у столиці, яка записана на матір судді, Ніну Белоконну. А у 2013-му батько Віктор Белоконний придбав ділянку та будинок під Києвом на 385 квадратів. “Машину, квартиру та дачу продали. Діти, звісно, допомогли”, – так пояснила купівлю будинку матір судді.

Автомобіль Audi Q5, яким суддя користується, записаний на подругу Белоконної Оксану Драганову. Як виявили журналісти, на момент купівлі авто сім’я Драганової проживала в кімнаті в гуртожитку на 17 квадратів, а чоловік власниці авто шукав роботу водія за 5 тисяч гривень на місяць.

Читайте також:  Брав аналізи у Зеленського. Пальчевський - агент «руського міру» і його зв'язки (ВІДЕО)

За словами Андрія Портнова, жодних відносин вони не підтримують: “До Інни Белоконної давно не маю жодного стосунку. Зверніться за інформацією, будь ласка, до неї самої. Ми не разом з 1995-го року”, – зауважив він у коментарі журналістам.

Журналісти намагалися уточнити, за які гроші в такому випадку була придбана така кількість вартісної нерухомості, якщо Белоконна на той момент вперше стала суддею. Однак коментувати походження своїх статків сама Белоконна відмовилася.

Додайте свій відгук

%d блогерам подобається це: