Зеленській злякався і пазваніл Баканову.

І це не жарт. «Зеленому» СБУ спустили наказ — інформаційно «мочити» лідерів протестів. Зараз розкажу, що з цього вийшло. Оцініть рівень «професіоналізму» або скоріше безглуздості та недолугості фахівців які, доречи, фінансуються з нашої з вами кишені …

Вчора ми з оновленим «Автомайданом» повезли шини до АП (ОП), а потім і до будинку Зеленського.

Напередодні акція була анонсована в соцмережах та ЗМІ.

І тут, несподівано, в 12-30, на блог-платформі «Енігма», виходить стаття, тіпа компромат на мене та Ярослава Бондаренко, що написана в 2017 році, УВАГА!) – копірайтерами з хуйлостану. Пам’ятаєте ту статтю з «осквернєнієм действующіх політіков», «угнєтєніем бізнесменов», там ще мені дорікають що я не пройшов війну в … Чечні ) і т.д.

Статтю публікує аккаунт «Маруся». Аккаунт належить СБУ. Про це ми дізнались безпосередньо в самому СБУ, тому що з 2014 року співпрацюємо з нормальними людьми там, які дійсно працюють на безпеку країни, а не займаються хуйньою.

Ну коротше, нашим «фахівцям» з інформаційних технологій дають наказ і замість того, щоб провести аналітичну роботу, отримати достовірну інформацію, вони ідуть в  …. Google ), беруть перше, що попалось, не читають, не вникають, а тупо публікують. Все, робота зроблена )

І нічого ідіотів не наштовхнуло на думку, що на фото люди з величезним прапором «Миротворця». Хоча про що я … які там думки, нема чим думати )

І ще, в статті йдеться про «діскрідітацію ізбірательного процесса». Виходить, що наше СБУ вже готується до нових виборів, не вірять в те що президент надовго затримається на посаді? Мабуть щось знають ….

Гівновкид звичайно з Енігми видалено, «Маруся» прибанена. Але вражає наскільки все запущено, якщо вони ковтають таке криворуке вкидання. Здається, що всі адеквати з «контори» звільнились після уходу Грицака … Тривожно за Україну.