Поблизу аеропорту

Поблизу аеропорту "Львів" аварійно сів Ан-12: п'ятеро загиблих

Фото, відео
Укрінформ
Внаслідок аварійної посадки літака Ан-12 авіакомпанії "Україна Аероальянс" поблизу аеропорту "Львів" загинули п'ятеро осіб.

Про це повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій у Facebook.

Аварійна посадка літака Ан-12 / Фото: facebook.com/igor.zinkevych

"Під час виконання чартерного вантажного рейсу #UKL4050 літаком Ан-12 #UR-CAH авіакомпанії "Україна Аероальянс", за попередньою інформацією з 7 членами екіпажу та 1 супроводжуючим вантаж на борту, по маршруту Віко (Іспанія) - Львів здійснив аварійну посадку на грунт в с. Сокільники поблизу аеродрому". 

За попередніми даними 3 загиблих, 3 важко травмованих живих, 2 ще розшукують, продовжується рятувальна операція", - написав Криклій. 

Пізніше міністр повідомив, що загиблих п'ятеро.

Він додав, що аварійна посадка здійснена у зв’язку із закінченням пального, розпочато розслідування.

Міністр також висловив співчуття близьким та рідним загиблих.

Читайте також: У США на авіавиставці розбився бомбардувальник

Як повідомляло ДСНС 4 жовтня вранці, поблизу аеропорту "Львів" здійснив аварійну посадку літак Ан-12, який зранку зник з радару, а пізніше був знайдений на відстані 1,5 км від злітно-посадкової смуги.

"4 жовтня о 07:10 до ДСНС надійшла інформація, що при заході на посадку на відстані 13,7 км до міжнародного аеропорту "Львів" зник з радару транспортний літак Ан-12. О 07:29 один член екіпажу вийшов на зв'язок та повідомив, що літак Ан-12 здійснив аварійну посадку. О 07:46 літак Ан-12 знайдено на відстані 1,5 км від злітно-посадкової смуги", - йдеться у повідомленні.

Також повідомлялося, що горіння не спостерігається і проводиться вивільнення екіпажу із пошкодженого літака. Від ДСНС залучено 41 чол. о/с та 7 од. техніки.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-