З монологом на дану тему він виступив на своєму шоу “Real Time with Bill Maher”, яке виходить в ефір на каналі HBO.

“Трамп розмовляв із Президентом України, і він йому погрожував, що притримає військову допомогу, яку ми їм надаємо, якщо той не почне розслідування щодо Джо Байдена з якихось фіктивних приводів. Тому що син Байдена займався бізнесом в Україні. Ось що ми маємо: президент США, використовуючи гроші платників податків, чинить тиск на іноземну державу, щоб очорнити свого політичного опонента “, – зазначив комік.

“Мало того, що у Трампа було російське втручання у вибори, тепер ми запрошуємо Україну на” групповушку” для трьох”, – пожартував Білл Мар.

У своєму гумористичному спічі він також звернув увагу на той факт, що нинішній український лідер Володимир Зеленський у минулому був шоуменом і знімався в телесеріалі, в якому грав роль президента України.

“Президент України, його нещодавно там обрали, він комік, ви знали про це? Він комік і 5 років знімався в комедійному серіалі “Слуга народу”, де він грав президента України. І він перемахнув прямо з ролі на посаду справжнього президента України. Ви тільки уявіть! Наскільки прой…бана повинна бути країна”, – заявив Білл Мар.

Комік також спробував спрогнозувати, чим закінчиться скандал, що розгорівся навколо Трампа. Він припустив, що американського лідера до відповідальності не притягнуть.

“Зараз ми на стадії заперечення: “Трамп нічого такого не робив”. Потім –”він зробив, але нічого поганого не сталося”. Далі – “це було недобре, але нічого незаконного”. Потім: “окей, це незаконно, але не у випадку з Трампом”. Наступна стадія – викликаємо Трампа до суду. А він: “А йдіть всі н…хер”. А в кінці демократи: “Ну ми хоча б намагалися притягнути його до відповідальності”. Кінець”, – заявив Білл Мар.

  • Раніше видання The Wall Street Journal з посиланням на джерела повідомляло, що президент Сполучених Штатів вісім разів закликав Володимира Зеленського до співпраці в розслідуванні проти екс-віце-президента США Джо Байдена. Трамп нібито неодноразово намагався натиснути на Зеленського, щоб той провів розслідування щодо сина Джо Байдена, Хантера.
  • Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко заявив, що американський лідер Дональд Трамп не чинив тиску на президента Володимира Зеленського під час їх телефонних розмов.
  • Дональд Трамп наполягає, що під час телефонних переговорів із Володимиром Зеленським не озвучував незаконних вимог до української влади: йшлося про боротьбу з корупцією.
  • Спікер Палати представників США Ненсі Пелосі оголосила про початок офіційного розслідування для процедури імпічменту Дональда Трампа через останній скандал.
  • Уряд України дав згоду на публікацію запису розмови Володимира Зеленського і Дональда Трампа, через яку останньому загрожує імпічмент.