ГРУшники, яких обміняли на Савченко, вже мертві, – журналіст

 

Російські спецпризначенці Євген Єрофєєв та Олександр Александров, яких свого часу обміняли на Надію Савченко, нині вже мертві.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в телеефірі сказав журналіст Андрій Цаплієнко, повідомляє ТСН.

“Де зараз російські військові Єрофєєв і Александров, яких обміняли на Надію Савченко? Їхні адвокати стверджують, що з ними все гаразд. Але, за моїми даними, Єрофєєва хтось зарізав просто в нього вдома. А Александров опинився в Сирії і майже одразу – серед бойових утрат”, – сказав Цаплієнко.

Зазначається, це вже не перше повідомлення про смерть цих російських спецпризначенців.

Як інформувала “Новинарня“, капітана Євгена Єрофеєва і сержанта Олександра Александрова – спецпризначенців ГУР ГШ ЗС РФ – затримали після скоєння їхньою диверсійною групу теракту на Луганщині, що призвів до загибелі українського військового, і засудили в Києві до 14 років ув’язнення кожного.
Після цього Україна й Росія почали домовлятися про обмін. Щоб прискорити процес, захисники ГРУшників, як і раніше Савченко, відмовилися подавати апеляції на рішення суду.

У травні 2016 року Надію Савченко обміняли на засуджених ГРУшників.

Читайте також:
“35 не на 35”. Україна таки не віддала на обмін російського танкіста-вбивцю Гаджиєва

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна