Новини

Готується повний розпродаж держави – Герасимов

Готується повний розпродаж держави – Герасимов

Київ, Україна

В Україні зараз готується повний розпродаж держави.

Про це в ефірі “Прямого” в ток-шоу “Ехо України” заявив народний депутат України Артур Герасимов.

“Є страшніші речі. Наприклад, ви знаєте, що готується повний розпродаж держави? Повний. Тобто є стратегічні підприємства, перелік. Цей перелік дійсно включає в себе багато підприємств, які вже давно треба було продати. І я це підтримую. Наприклад, “Укрспирт”, інші – продати і забути. Нехай люди розбираються і вони платять податки. Але в цьому переліку знаходяться, наприклад, атомні станції, які дають нам сьогодні найдешевшу електроенергію в країні. В цьому переліку знаходяться військові підприємства, які нам танки роблять, гармати. Ви знаєте, як зараз піднімається ця промисловість сьогодні – на жаль, через війну. На щастя – піднімається. Через війну – на жаль”, – заявив він.

“Так от, все. Їх можна буде до кишеньки. І жодних запобіжників, щоб це не купили росіяни, давайте говорити відверто, наразі немає. Це от вам така річ”, – додав політик.

Нагадаємо, депутат фракції політичної партії “Європейська Солідарність” Вікторія Сюмар заявила, що в Україні відбувається концентрація силових структур в одних руках і перехід до президентської форми правління.

Також слідкуйте за “Прямим” у FacebookTwitter Telegram та Instagram.