Новини

Люди хотіли хорошого життя, а їм дали веселого – експерт про 100 днів Зеленського

Люди хотіли хорошого життя, а їм дали веселого – експерт про 100 днів Зеленського

 

За свої перші сто днів на посаді глави держави Володимир Зеленський дав багато інформаційних приводів завдяки гучним заявам. Проте, конкретних результатів за цей період у новообраного президента немає.

Про це в ефірі “Прямого” заявив політичний та економічний експерт Володимир Коваль.

“Люди хотіли хорошого життя, а їм дали веселого. З точки зору насичення інформаційних приводів ці 100 днів, мабуть, перевершили ті, які були в Ющенка. Але по результативності можемо говорити, що це повний нуль”, – сказав він.

Коваль також згадав про негативні моменти першої “стоденки” Зеленського.

“Якщо казати про внутрішні та зовнішні результати, то у зовнішній політиці головний негатив – це послаблення антиросійської позиції у світі, заяви Трампа, повернення Росії у ПАРЄ тощо. Що стосується внутрішньої політики, то ми побачили такий собі бал-маскарад і лицемірство, починаючи від розпуску Верховної Ради і закінчуючи хамовитими промовами до чиновників”, – зазначив експерт.

Нагадаємо, в Одесі містяни не змогли відзначити якихось конкретних вчинків президента Володимира Зеленського за 100 днів його головування.

Більшість мешканців Запоріжжя  також не змогли сказати, що конкретно зробив президент України Володимир Зеленський за перші 100 днів на посаді глави держави.

Читайте також: СТО ДНІВ НА ПОСАДІ: ЩО ЗРОБИВ І ЩО ОБІЦЯВ ЗЕЛЕНСЬКИЙ НА ПОЧАТКУ СВОГО ПРЕЗИДЕНТСТВА.

Також слідкуйте за “Прямим” у FacebookTwitter Telegram та Instagram.