За 5 років до ЗСУ надійшло 12 тисяч основних видів озброєння

За 5 років до ЗСУ надійшло 12 тисяч основних видів озброєння

У період з 2014 по 2019 років до ЗСУ було поставлено понад 11,9 тисяч зразків основних видів озброєння та техніки та близько 1,4 мільйона одиниць засобів ураження.

Передає Національний Промисловий Портал з посиланням на офіційний сайт Міністерства оборони України.

Окрім того, прийнято на озброєння 120 зразків, відновлено справність понад 12 тисяч одиниць ОВТ, — зазначив Міністр оборони України Степан Полторак.

За словами Полторака також було вжито заходів щодо освоєння виробництва ракет і боєприпасів на національних підприємствах, затверджена Програма ракетобудування. Завершується випробування реактивного комплексу «Вільха», вжито комплекс заходів щодо посилення сил і засобів ППО, у тому числі зенітно-ракетного прикриття, впроваджується нова система логістики.

Крім того від іноземних партнерів, передусім від США, було отримано матеріально-технічної допомоги на суму понад 360 мільйонів доларів. Міністерство оборони набуло повноважень щодо закупівлі озброєнь за імпортом у іноземних партнерів.

Міністр повідомив, що наразі продовжується експеримент з логістичного забезпечення за принципами НАТО, удосконалено систему речового забезпечення, запроваджено 17 стандартів НАТО, введено понад 100 нових предметів речового майна та уточнено норми забезпечення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Игровые ноутбуки ASUS: обзор топовых моделей

Добавить комментарий

%d такие блоггеры, как: