Мілітаризація Криму: РФ тягне до півострова корабель з крилатими ракетами

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

Окупанти в Криму продовжують нарощувати військову присутність . До берегів анексованого РФ півострова прямує російський військовий корабель.

Малий ракетний корабель (МРК) проекту 21631 «Інгушетія» в даний час за допомогою морських буксирів «Капітан Волокітін» і «Барс» переміщається внутрішніми річковими шляхами Росії в акваторію Чорного моря.

Про це повідомляє «Український мілітарний портал» .

Очікується, що МРК буде добудований на одному з підприємств на Азові або Чорному морі і увійде до складу Чорноморського флоту окупантів.

Корабель був спущений на воду 11 червня 2019 року на суднобудівному заводі в Зеленодольську імені А. М. Горького ». Його закладка відбулася 29 серпня 2014 року.

Призначення судна – «охорона і захист економічної зони держави», такі кораблі оснащені високоточними крилатими ракетами «Калібр-НК» і надзвуковими протикорабельними ракетами.

Раніше група «ІС» повідомляла , що в Чорне море для проходження ходових і державних випробувань прибув другий новітній малий ракетний корабель серії «Буян-М».

MIXADV

цікаве